Fenerbahçe Kazım'ı belgeledi

Sarı-lacivertli yönetim Kazım konusunda haklı olduğunu ispatlamak için genç oyuncunun tüm arızalarını belgeledi.

Fenerbahçe yönetimi kimseden çekmedi Kazım’dan çektiği kadar.. Kavgaları, seks skandalları, isyanları bitmek bilmedi genç yıldızın. Yaşanan onca olayın sonunda kesildi bileti.. Sabrı taşan yönetim, milli yıldızla yol ayrımına geldi ve kadro dışı kalmasında haklılığını belgelemek için 8 maddelik bir dosya hazırladı.

İşte Kazım’ın başını yakan nedenler:

1 SERBEST KALMAYA ÇALIŞTI: Kazım’ın sezon başında alacaklarını tahsil edemediği için FIFA’ya başvurarak serbest kalmak istediği ortaya çıktı. Kazım’ın “Paramı ödemiyorlar. Sözleşmemi tek taraflı fesh etmek istiyorum” diyerek FIFA’ya başvurduğu, ancak FIFA’dan gelen yazıda kendisine F.Bahçe’nin muhasebe kayıtlarında yapılan ödemelerin olduğu bilgisi verildiği ve Kazım’ın hesaplarını incelemediği belirtildi. ’Uyanık’ Kazım’ın, ödemelerin yapıldığını anlayınca kulüpten özür dilediği ortaya çıktı.

2 OTEL PARTİSİNE KATILMADI AMA: Genç yıldızın otelde düzenlenen kelepçeli partiye katılmadığı tespit edildi ancak milli futbolcunun buna rağmen düzensiz yaşadığı tespiti hiç de zor olmadı.

3 ŞİKE DOSYASINDA İSMİ GEÇTİ: Şike dosyasında suçu tespit edilmese de ismi geçmesi de önemli bir etken. F.Bahçe yönetimi kurum gereği gerekli desteği verdi ama bu konuda ’pis kokular’ alınca Kazım’a olan destek çekildi ve kadro dışı bırakıldı.

4 HUZURSUZLUK YARATIYORDU: Kazım’ın bir başka özelliği de arkadaşlarına saygılı olmamasıydı. Takım arkadaşlarıyla hem saha içinde hem Samandıra’da didişip, huzuru kaçırması bir başka etken olarak dosyalandı. Daha önce teknik direktör Luis Aragones ve Zico ile de geçinememişti.

5 TOPLANTILARA GİTMEDİ: Teknik direktör Daum’un ilk yarı maç öncesi ve sonrası oyuncularla yaptığı toplantılara katılmadı. Bunu alışkanlık haline getirdi.

6 KOCAMAN’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ: Disiplinsiz tavırlar sergileyen Kazım, sportif direktör Aykut Kocaman’la da gerginlik yaşadı. Sezon başı kampında Kocaman ile Kazım’ın öğrenilemeyen bir sebepten tartışma yaşadığı hatta Kazım’ın sportif direktörün üzerine yürüdüğü basından gizlenmişti.

7 SÜREKLİ KART GÖRDÜ: Fevri çıkışları nedeniyle saha içinde hem rakip oyuncularla hem de hakemlerle ‘dalaşan’ Kazım’ın, birçok kez ‘gereksiz’ kart görüp takımı yalnız bırakması da dosyaya eklendi.

8 BAŞKANA BİLE KAFA TUTTU: Kazım hem teknik kadro hem de Aykut Kocaman ile yaşadığı tartışmaları başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle olan diyaloglarında da sürdürdü. Saygısız davranışlarının yanı sıra haddini aşan sözler sarf etmesi kadro dışı kalmasına ve satışa çıkarılmasına neden oldu.