Telefonunda Fenerbahçe Marşı çalan kişi ortaya çıktı

Telefonunda Fenerbahçe Marşı çalan gencin Emre Güngör'ün kuzeni Uğur Gül olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray kaptanı Arda Turan’ın, geçen pazar günü Florya’da yapılan antrenman sonunda, cep telefonundan Fenerbahçe Marşı yükselen gence tepki göstermesi gündemde geniş yer bulmuş ve tartışma konusu olmuştu.
Kaptan Arda’nın, “Ayıp olmuyor mu?” diyerek çıkıştığı gencin, takım arkadaşı Emre Güngör’ün kuzeni Uğur Gül olduğu belirlendi. Emre Güngör’ün dayısı olan baba Kadri Gül olaydan duyduğu üzüntüyü Milliyet’e anlattı.
Tansiyon hastası olan Kadri Gül, oğlu Uğur’un çalan telefonuyla ilgili kesinlikle art niyet aranmaması gerektiğini söyledi.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirten baba Gül, “Yeğenim Emre’nin Galatasaray’a imza attığı gün, benim en mutlu olduğum gündür. Ancak çocuklarım da fanatik Fenerbahçeli. Tansiyon hastası olduğum için oğlum Uğur, beni yalnız bırakmak istemedi ve antrenmana geldi. Arda’nın dediği gibi telefon soyunma odasının önünde çalmadı. Tam çıkış kapısına yönelirken merdivenlerin üzerinde o olay yaşandı. Arda’nın sözlerine karşılık tebessümle karşılık verip oradan ayrıldık” dedi.

"OĞLUM ASLINDA GELMEZDİ"

Arda’yı çok sevdiğine dikkat çeken Kadri Gül, “Onu da bir oğlum gibi görürüm. Ancak o an bize gösterdiği tepkiyi ve sonrasındaki açıklamalarına üzüldüm. Oğlum o anda çalan telefonuna cevap vermek istedi, fakat o tatsız olay gerçekleşti. Hasta olmasam zaten oğlum Florya’ya gelmezdi” ifadelerini kullandı.