Kazım ve Önder'den Fenerbahçe TV'ye izin yok

Samandıra'da idmana çıkan Kazım ve Önder, FB TV'nin çekim yapmasına izin vermedi. Yaşanan gerginliğe Aykut Kocaman müdale etmek istedi fakat başarılı olamadı.

Kazım ve Önder'den Fenerbahçe TV'ye izin yok
Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan iki yıldıza, kendilerine hazırlanan özel program çerçevesinde tesislerde çalışma izni verildi. Bunun üzerine önceki akşam Önder ve Kazım, Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi’ne giderek antrenman yapmaya başladı. İşte bu anda ilginç bir olay gelişti. FB TV kameramanı ve muhabiri, iki oyuncunun çalışmaları sırasında çekim yapıp haber hazırlamak istedi. Ancak bu duruma Kazım ve Önder tepki göstererek, “Neyi çekiyorsunuz? Bizimle ilgili kanıt mı toplamaya çalışıyorsunuz? Bizi değil gidip takımı çekin” dedi. Araya giren sportif direktör Aykut Kocaman "Ben izin veriyorum. Çekim yapabilirler. Buranın yetkilisi benim” dese de iki futbolcu “Bizim için fark etmez. Ne olursa olsun çekim yapılmasını istemiyoruz” diyerek FB TV’nin görüntü almasına izin vermedi.

AS TAKIMIN OYUNCULARIYIZ
Daha sonra Aykut Kocaman, Kazım ve Önder Turacı ile bir kez daha görüşerek “A2 takımı ile Dereağzı’nda antrenman yapmanız daha iyi olur” dedi. Ancak iki sorunlu yıldız buna da karşı çıkarak, “Biz profesyonel takımın oyuncularıyız. A2’de ne işimiz var? Bizim yerimiz Dereağzı değil Samandıra Tesisleri. Çünkü biz as takımın futbolcularıyız” yanıtını verdi.

'AF' İSTENECEK
Fenerbahçe’de Kazım ve Önder Turacı’ya sürpriz bir destek geliyor. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, yeni sezon öncesinde futbolculara ve teknik heyete Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir yemek verecek. Bu yemekte oyunculara hem moral aşılanacak hem de uyarılarda bulunulacak. Ancak Sarı-Lacivertli oyuncular da bir sürprize hazırlanıyor. Futbolcular, yemekli toplantıda başkan Aziz Yıldırım’dan, Kazım ve Önder Turacı’nın affedilmesini isteyecek. Yıldırım ve kurmaylarının buna nasıl bir karşılık vereceği ise merak konusu.