Nonda suskunluğunu bozdu

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nonda, sarı-kırmızılı kulüpten henüz kendisine bir teklif gelmediğini açıkladı.

Nonda suskunluğunu bozdu
Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da, Shabani Nonda ve Uğur Uçar basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen henüz Galatasaray'da yeni bir teklif almadığını dile getiren yıldız futbolcu, "Galatasaray'da henüz gelmiş bir öneri yok. Fransa'dan bazı menajerlerle görüşmelerimiz oldu. Ancak tek başıma hareket edemem. Bir ailem var. Çocuklarımın devam ettiği okulu ve eşimin bir yaşantısı var. Dolayısıyla onların hayatını sekteye uğratmak istemiyorum. Bir karar vermeden çok iyi düşünmem gerekiyor." ifadesini kullandı.

Nonda hakkında çıkan sakatlık haberlerine, "3 sene önce Galatasaray'a geldiğimde de benim için sakatlığı var diyorlardı. Ancak her zaman bana verilen görevi layıkıyla yerine getirdim. Ufak tefek sakatlıklar her zaman olabilir ancak benim ciddi bir sorunum yok" şeklinde yanıt verdi.

Sezon sonunda Türkiye'den gelecek tekliflere de açık olduğunu anlatan Nonda, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Eğer herhangi bir teklif gelirse ve bir anlaşma olursa keyifle burada futbol oynamaya devam ederim." Çek golcü Milan Baros'un sakatlığında ligin ilk yarısında daha fazla forma şansı bulan Nonda, kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini söyledi.

UĞUR UÇAR: MEVKİİ ÖNEMLİ DEĞİL SAHADA OLAYIM YETER

Galatasaray'ın sağ kanatta forma giyen genç oyuncusu Uğur Uçar, ligin ikinci yarısında daha fazla forma giymek istediğini söyledi. Ligin ilk yarısında zaman zaman sağ ve sol kanatlarda oynadığını belirten Uğur, "Oynadığım mevkiler benim için hiç fark etmiyor. Sahada olmam önemli. Sağ bek ya da sol bek oynanam hiçbirşeyi değiştirmiyor. Hocamın verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum." dedi.