Fiyatı el yakıyor

Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın genç golcüsü Batuhan için istediği rakamı açıkladı.

Beşiktaş'ta genç golcü Batuhan Karadeniz'in durumu belirsizliğini koruyor. Eskişehirspor ile anlaşan ve geçen sezon olduğu gibi ikinci yarıyı Kırmızı-siyahlı kulüpte geçirmek isteyen genç oyuncunun bu isteği gerçekleşmedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel programına açıklama yapan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Batuhan'ı çok istedik, ama pazarlıklardan sonuç alamadık. Beşiktaş kiralık vermek istemiyor.

Bonservis bedeli olarak da 5 milyon Avro istiyor. Dolayısıyla bu transfer gerçekleşmiyor. Alternatif çözümler bulunursa yeniden gündeme gelir" dedi.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, daha önce yaptığı açıklamada, "Batuhan bizde oynamayı istiyor. Kendisiyle anlaştık. Zaten Batuhan bizim oğlumuz gibi, Beşiktaş ile de anlaşmak istiyoruz" demişti.

Batuhan'ın menajeri Ahmet Bulut ise, "Beşiktaş Batuhan'ı bırakmak istemiyor. Eskişehirspor'a transferi gerçekleşmedi. Daha önce Trabzonspor'un da teklif vardı ama olmadı. Batuhan Beşiktaş'ta kaldı, fakat transfer döneminin son gününe kadar her şey değişebilir" dedi.




































































































Kaynak: Milliyet