İyi haberi alan Cimbom harekete geçti

''Yıllardır devam eden davadan müjdeli haber geldi. 'Yeni belgelerin ortaya çıkmasıyla Galatasaray'ın Marsilya'dan 25 milyon Avro alma olasılığı arttı'' spot haberleri Galatasaray yönetimini harekete geçirdi.

İyi haberi alan Cimbom harekete geçti
Senelerdir Frank Ribery'nin, Marsilya'ya transferinin geçersiz olduğunun savaşını veren Galatasaray'a süren davadan sevindirici haberler geldi. Radyospor'da yer alan iddiaya göre, ''CAS'a başvuran Fransız futbolcunun eski menajeri Bruno Heiderscheid'in bu isteği reddedilirken, aksi yönde karar çıktı ve yaptığı tüm sözleşmeler geçersiz sayıldı'' denildi.

Bilindiği gibi Frank Ribery, yıllar önce Heiderscheid ile çalışmaktan vazgeçmiş ve Fransız menajerler Jean Pierre Bernes ve Alain Migliaccio ile çalışmaya başlamıştı.

RİBERY VE MARSİLYA ARASINDAKİ SÖZLEŞME GEÇERSİZ SAYILIYOR

Bu arada 2 menajerin Ribery, Galatasaray'da iken sahte sözleşme düzenleyip, Marsilya ile temasa geçtiği ortaya çıktı. Fransız menajerlerin, Marsilya'ya Ribery'nin Galatasaray ile sözleşmesi devam ettiği halde, "14 Haziran 2005'te bitecek" şeklinde düzenleyerek anlaşma yaptığı belirlendi.

FIFA'ya göre Ribery ve Marsilya arasındaki sözleşme geçersiz kabul ediliyor. CAS eğer Galatasaray'ın şikayetini haklı bulursa, Marsilya'nın, Ribery'yi Bayern Münih'e satarken kazandığı 25 milyon Avro Galatasaray'ın olacak.