Beckham'dan çarpıcı itiraf

Los Angeles Galaxy'den geçen sezon olduğu gibi bu sezonunda ikinci yarısında AC Milan'a kiralık olarak dönen David Beckham eski takımından hiç ayrılmamış olmayı dileğini söyledi.

Beckham'dan çarpıcı itiraf
Beckham yaptığı açıklamada; "Ömür boyu Manchester'lı olmak isterdim, maalesef işler böyle gelişmedi. 2003'te Real Madrid'e transfer oldum ve orada son senemde şampiyonluk yaşamış olmaktan çok mutluyum. Ama hiç ayrılmamış olmayı tercih ederdim" diyen Beckham, Şampiyonlar Ligi'nde Milan formasıyla Manchester maçına çıkacağı hatırlatıldığında "Kazanmak istiyoruz, biz derken Milan'ı kastediyorum. Benim için çok özel bir maç olacak çünkü şu ana kadar Manchester'e hiç rakip olmadım. 7 yıl sonra Old Trafford'a rakip olarak gelmek değişik bir tecrübe olacak, zevkini çıkartmaya çalışacağım" dedi. Beckham sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Genç takımdan beri arkadaşım olan Giggs, Scholes ve Neville'in maç boyunca benimle dalga geçeceklerinden ve bana bir tekme atmak isteyeceklerinden adım gibi eminim çünkü yıllarca beraber oynadık ve kazandık. Saha dışında da çok iyi arkadaşlardık."

Öte yandan Milan'ın teknik direktorü Leonardo ise Beckham hakkında "Geçen sene bıraktığımız gibi istikrarlı ve motive. Şu an hangi pozisyonda oynayacağına karar vermiş değilim, ama forvet arkası bile oynayabilir" dedi.