Fenerbahçe'nin gündemindeki Uruguaylı

Fenerbahçe bugün başlayan ara transfer dönemine hızlı girmek için düğmeye bastı. Gündemdeki isimler; Uruguaylı Boghossian, Ukraynalı Voronin ve Avusturyalı Janko.

Christoph Daum’un istekleri doğrultusunda listelerindeki isimlerle temasa geçen sarı lacivertliler de, tüm yetki Sportif Direktör Aykut Kocaman’da. Roberto Carlos’un ayrılmasının ardından yabancı transferinde tercihini forvetten yana kullanacak olan Fenerbahçe, üç golcünün peşine düştü.

LUGANO'NUN TAKIM ARKADAŞI

Sarı lacivertlilerin rotasındaki ilk isim Antonio Boghossian. Uruguaylı forvet, 23 yaşında. Arjantin’in Newell’s Old Boys takımında oynayan 1.97’lik golcü, U-20 Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Boghossian’ın Lugano’nun kaptanlığını yaptığı Uruguay’ın Dünya Kupası kadrosunda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe’nin ilgilendiği diğer oyuncu ise Andriy Voronin. 31 yaşındaki Ukraynalı, başarılı Hertha Berlin macerası sonrası döndüğü Liverpool’da eski havasını yakalayamadı. Daum’un gönlünde yatan isim ise Avusturyalı Marc Janko. Önceki sezon Altın Ayakkabı’ya da aday gösterilen 27 yaşındaki golcü, Red Bull Salzburg’da forma giyiyor.