Emre Belözoğlu'na kötü haber

Fizyoterapisti Aytekin Yılmaz Emre Belözoğlu'nu uyardı; 'Dinlenerek oynamalısın'

Emre Belözoğlu'na kötü haber
İşte Vatan gazetesi yazarı Ferudun Niğdelioğlu'nun özel haberi:
 
Şöyle başlayalım.. Emre’nin 3 yıldır yoğun olarak sakatlık periyotları yaşadığı aşikâr. Ve milli yıldız kulübünden de izin alarak çok güvendiği Sarıyer’in fizyoterapisti Aytekin Yılmaz’a tedavi oluyor. Hatta ünlü fizyoterapistin lakabı ’MR Aytekin.’

DAUM’UN HABERİ VAR MI?

Beşiktaş maçında sakatlanarak 3 hafta takımdan uzak kaldığı günlerde yine Yılmaz’ın yanına giden Emre’nin, ’MR Aytekin’in arka adalesindeki yırtıkla ilgili söylediği “İkinci yarı 25-30 maç arası oynayacaksın. Bunların hepsinde oynaman mümkün değil. Hatta oynadığında 45 dakikanın üstüne çıkamayacağın maçlar olacak. Bence hocanla konuş, dinlenerek maçlara çık. Yani maç seçin. Zorluk derecelerine göre maçları ayırın. Takımı kurtarayım diye 3 maç üst üste oynarsan adalendeki yırtık daha da büyür, 2-3 ay oynayamaz hale gelirsin” cümleleriyle canı çok sıkıldı..

Şimdi merak edilen Emre’nin Daum’a konuyu iletip iletmediği ve eğer Alman hoca durumu biliyorsa nasıl bir program hazırladığı? İkinci yarıyla birlikte Emre’nin kaç maçta oynayacağını hep beraber göreceğiz.

ŞANSAL BÜYÜKA ORTAYA ÇIKARDI
Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, Emre’nin daha önce de tedavi için başvurduğu 'MR' lakaplı Sarıyerli masör Aytekin Yılmaz’la ilgili 19 Ağustos 2009’da şunları yazmıştı:

“Emre’nin bu sezona iyi başlayacağı, aslında geçen sezonun son haftalarında belli olmuştu. Emre’nin yeni sezona iyi başlamasının nedenlerini şöyle sıralayabilirim:

- Uzunca bir aranın ardından ilk kez bu sezon başı hazırlık kampına katılma şansını yakaladı.

- Sakatlık özellikle son yıllarda kâbusu olmuştu. Ama geçen yılın sonlarından başlayarak, bu illeti yenmeyi başardı.

- Kulüp doktorlarına ayıp olur diye belli etmek istemiyor ama Sarıyer Kulübü’nün fizyoterapistinden aldığı ciddi destek ve seanslar, Emre’nin adale yapısını normale çevirdi.

- Hafta arası maçlarda genellikle oynamayıp hafta sonuna zinde kalmaya çalıştı. Nitekim geçen çarşamba oynanan Ukrayna maçı için Milli Takım’dan affını istemişti.” ortaya çıkardı!