Hidolu Toronto deplasmanda çoştu

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors deplasmanda New York Knicks'i 106-104 yendi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 3 karşılaşmayla devam edilirken milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors deplasmanda New York Knicks'in konuğu oldu.

Madison Square Garden'da 18 bin 828 basketbol severin izlediği maçta New York Knicks'in konuğu olan Toronto Raptors rakibini 106-104 yenerek bu sezonki 25. galibiyetini elde etti. Toronto Raptors'ı galibiyete taşıyan isimlerin başında ise milli yıldız Hidayet Türkoğlu geldi. Hidayet, ilk 5 başladığı ve 34:40 dakika süre aldığı karşılaşmayı 26 sayı, 11 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma, 1 blokla tamamlayarak 'double-double' yaptı ve takımının en etkili isimlerinden birisi oldu. 8/16 genel şut ortalaması ile maçı tamamlayan ve sezonun en iyi maçını çıkaran Hidayet 3/8 üç sayı şut ortalaması tuttururken iki sayılık atışlarda ise 7/9 isabet sağladı.

Toronto'da Chris Bosh 27 sayı, 15 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yapan ikinci isim olurken New York karşısında takımının en skorer ismiydi. A. Wright kenardan dahil olduğu karşılaşmayı 13 sayıyla tamamlarken, Jose Calderon 12, Antawn Jamison ise 10 sayıyla oynadılar.

Sahasında aldığı mağlubiyetle bu sezonki 27. yenilgisini alan New York'ta ise David Lee 29 sayı, 18 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaptı ve maçın en skorer ismi oldu. Al Harrington'ın kenardan gelerek 20 sayı attığı maçta Danilo Gallinari de 18 sayıyla maçı tamamladı.