Türkiye U17 Milli Takımı Polonya'yı özel maçta yendi

Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı, Polonya 17 Yaş Altı Milli Takımı ile Bodrum'da oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Fransa'da gerçekleştirilerek olan Elit Tur hazırlıkları kapsamında Bodrum'da kampta bulunan Türkiye U17 Milli Takımı 2 gün önce oynadığını karşılaşmada da konuk takım karşısında sahadan 4-1 galip ayrılmıştı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının mikrofon uzattığı Türkiye 17 Yaş Altı Mili Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, "Biz ne kadar çok oyuncu kazanırsak bizim için en önemlisi o" dedi. Rahat bir kamp geçirdiklerini belirten Abdullah Ercan, "Oyunu daha iyi oynamaya yönelik iki hazırlık maçı yaptık. Özellikle çok pozisyon yaratmaları bizim için sevindirici. Ama hem kişisel hem de takım savunması anlamında hala sıkıntılarımız var. Mart ayının sonundaki Elit Tur'u geçmeyi hedefliyoruz. İyi bir maç oldu.

Ben memnunum. Biz milli takım olduğumuz için neticeler hakkında fazla konuşmakta istemiyorum. Çünkü bizim bütün amacımız oyuncu yetiştirmek. Bugün skoru kazanmış olabiliriz, biz ne kadar çok oyuncu kazanırsak bizim için en önemlisi o" diye konuştu.

Güneşli bir havada oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında saha yanında evleri bulunan vatandaşlar arasında özellikle yaşlı olanlar dikkat çekti. Saha arazisini kiraya verdiklerini söyleyen 4 çocuk 4 torun sahibi 86 yaşındaki İbrahim Sarıer ve 82 yaşındaki eşi Ayşe Sarıer de, "Gençlerimiz çok güzel oynuyor. Onları izlemekten mutluluk duyuyoruz" şeklindeki ifadeleriyle genç millilere hayranlıklarını dile getirdi.