Gaziantepspor Kayserispor'u bekliyor

aziantepspor, Pazar günü evinde oynayacağı Kayserispor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Gaziantepspor, teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürürken futbolcuların Galatasaray mağlubiyetini unuttukları, oldukça neşeli ve hırslı olmaları dikkat çekti. Antrenmanın basına açık bölümünde futbolcular ısınma koşusu ve açma germe egzersizlerinde bulundu. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erman Özgür, Galatasaray maçından puan alamadıklarını belirterek, "Sahaya puan alacağımızı ümit ederek çıkmıştık. Ama maç içinde beklemediğimiz gelişmeler oldu. Puan alacağımız bir maçtan puansız ayrıldık, üzgünüz" dedi. Kayserispor maçının Galatasaray maçından daha zor geçeceğini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Bana göre bu hafta çok daha zorlu bir maça çıkacağız. Özellikle içeride oynadığımız maçlarda daha fazla zorlanıyoruz. Çok disiplinli ve iyi defans yapan bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimiz Kayseri, ligin üst sıralarına çıkmak için mücadele ediyor. Bizde bulunduğumuz pozisyondan biran önce kurtulmak istiyoruz. Kayserispor maçı bizim için derbi niteliğinde olacak. İnşallah iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Brezilyalı golcü futbolcu Julio Cesar De Souza ise, bu hafta Kayserispor gibi güçlü bir ekiple oynayacaklarını, Kayserispor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu ifade ederek, "Galatasaray maçında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Umarım bu haftaki Kayseri maçından puan alırız. Geçmiş maçlara takılmamak gerekiyor. Bu haftaki maçı daha fazla düşünmek zorundayız. Maçın zorluğunu biliyoruz. Zirveye oynayan bir takıma karşı oynayacağız. Ama deplasmana geliyorlar. Kendi evimizde kimseye mağlup olmayacağız,
berabere kalmayacağız diye düşünüyoruz. Bu maç da onlardan biri" şeklinde konuştu