İbrahim Yazıcı'dan Sercan Yıldırım'a övgü dolu sözler

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan'ı takımda tutmalarının ne kadar doğru bir karar olduğunu ifade etti.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda yollarına devam etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Transfer söylentileriyle sıklıkla gündeme gelen Sercan Yıldırım'ın, maçta 3 gol attığını belirten Yazıcı, ''Sercan, bu karşılaşmada attığı gollerle, takımda kalması için verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunu ispatladı. Takıma yeni yıldızlar kazandırmaya devam edeceğiz. Şehir ve takım olarak zirve mücadelesi vereceğiz'' diye konuştu.

Yazıcı, yeni yıldızların kim olduğunun sorulması üzerine, ''Bursaspor'da transfer bitmez. Büyükşehir Belediye Başkanımız da kulübe katkıda bulunmak için çalışıyor. Transferin son dakikasına kadar çalışmalarımız sürecek. Altyapıdan da yeni oyuncular göreceğiz'' cevabını verdi.

YARDIM KAMPANYASI
Bursaspor için yardım kampanyası başlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise satılmasına karşı çıktığı Sercan'ın takımda kalmasının sonucunun, bir kez daha görüldüğünü söyledi.

Yardım kampanyasıyla ilgili soru üzerine Altepe, ''Bu kampanyanın süresi yok. Tüm şehrin katkısı devam ediyor. Şehrimiz, Bursaspor'un başarısını özledi. Buna adım adım yaklaşıyoruz. Kupa ve ligde, zirveye oynayan ekip olacağız'' dedi.