Mehmet Özdilek çeyrek finali hak ettiklerini söyledi

Antalyaspor Teknik Dİrektörü Mehmet Özdilek Altay maçı sonrası; 'İzmir'e lider olmak için geldik fakat bunu başaramadık. Futbolcularımı çeyrek finale çıktıkmayı başardıkları için tebrik ediyorum' dedi.

Soğuk havada yer yer buzlu zeminde oynanan maç 0-0 berabere sona erdi. Böylece Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçları tamamlanmış oldu. Bu sonuçla Antalyaspor puanını 8'e çıkarak gruptan çıktı.
Maç sonrası açıklama yapan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Oyuncularımı kutluyorum. Çeyrek finali garantiledik. Saha içinde futbol adına iyi şeyler yapan oyuncular vardı. Saha şartları zordu. Futboldan ziyade mücadele ön plandaydı. İki gün sonra Beşiktaş'la zorlu bir lig maçımız var. Futbolcularımı gruplarda ortaya koydukları performanstan dolayı kutluyorum. Amacımız grup lideri olmaktı. Ancak olamadık. Kupa maçında ortaya koyduğumuz performans çok önemli. Gönül isterdi ki, grup lideri olalım. Ama önemli olan çeyrek finale çıkmak. 8 takım kaldı, bunların hedefi final. Tabii ki kupada sürprizler olabilir. Dünyada örneği çok. Grup lideri olarak tamamlayıp daha yüksek bir maddi kazanç sağlamak isterdik. Ama olmadı" diye konuştu.

Antalyasporlu oyuncu Necati Ateş ise, "Gruptan çıktığımız için mutluyuz. Yenilmeden çıktığımız için de mutluyuz. Birinci olsaydık daha fazla gelir elde edecektik. Birinci olamadığımız için üzgünüz ama yenilmeden gruptan çıktığımız için mutluyuz" dedi.