Beşiktaş'tan 4 şekerli veda

Ziraat Türkiye Kupası'nda son maçına çıkan Beşiktaş, Konya Şekerspor'u 4-2 yendi.

Beşiktaş ile Konya Şekerspor takımları arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası (D) grubu son maçında, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli, genç oyuncularına şans tanıdı.

Kaleyi genç Korcan Çelikay korurken, A2 takımında forma giyen Gökhan Çalışır da ilk kez (A) takım forması giydi. Ayrıca, genç Necip de ilk 11'de sahaya çıktı. Denizli  A2 takımından Cumali Bişi'yi de 18 kişilik kadroya aldı.

Beşiktaş'ta, defansın göbeğinde genç futbolcular Gökhan Çalışır ile Necip forma giyerken, savunmanın sağında ve solunda da yine genç oyuncular Rıdvan ile İsmail görev yaptı.

Savunmanın önünde Fink ile Tabata oynarken, Holosko orta alanın sağında, Serdar Özkan solunda, Nihat ile Nobre de forvette forma giydi.

Siyah-beyazlılarda, yedek kulübesinde ise Ramazan, Sivok, Bobo, Tello, Ekrem, İbrahim Toraman ve Cumali Bişi yer aldı.

Beşiktaş'ta hasta olan Yusuf, sakatlıkları süren Ferrari, Uğur ve Hakan'ın yanı sıra Ernst, Rüştü, İbrahim Üzülmez ve cezalı İbrahim Kaş kadroda yer almadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkma şansını yitiren Beşiktaş'ın, Konya Şekerspor ile oynadığı karşılaşmaya siyah-beyazlı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.

BJK İnönü Stadı tribünleri boş kalırken, az sayıda taraftar karşılaşmayı takip edip, takımlarını destekledi.

Taraftarlar, zaman zaman da Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in aleyhine tezahüratlarda bulunarak, ''Yeter Yıldırım Demirören yeter'', ''Demirören bulunmaz eşin, Beşiktaş'ı mahvettin koltuğun için'' diye tezahüratlar yaptı.


Beşiktaş: Korcan, Rıdvan, Gökhan Çalışır, Necip, İsmail, Holosko, Fink, Tabata, Serdar, Nihat, Nobre

Konya Şekerspor: Ziya, Kadir, Onur, Gökhan, Hasan, İshak, Anıl, Muhammed, Serkan, Cafercan, Murat

Goller: Dk. 3 ve 21 Nobre, Dk. 16 ve 86 Nihat (Beşiktaş), Dk. 26 Cafercan, Dk. 44 Necip (kendi kalesine) (Konya Şekerspor)