Samsunspor evinde mağlup oldu

Bank Asya 1. Lig karşılaşmasında Samsunspor, evinde konuk ettiği Karşıyaka'ya 1-0 mağlup oldu.

Maçın ilk dakikalarında ev sahibi takıma karşı üstün bir fubol sergileyen konuk Karşıyaka, 18. dakikada aradığı golü buldu. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşu Karşıyakalı oyuncular paslaşarak kullandı. Kıvanç'ın ortasına iyi yükselen Saffet kafayla takımını 1-0 öne geçirdi. 32. dakikada gelişen Samsunspor atağında Murat'ın ceza sahası dışından şutu üstten auta gitti. 35. dakikada Adem'in ortasında Oktay'ın kafa vuruşunda top direkten döndü. 42. dakikada topla ceza sahası içine giren Turgut'un sert şutunu kaleci kornere çeldi. 43. dakikada Turgut'un ceza sahası dışından sert şutu direkten döndü. İlk yarı Karşıyaka'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Samsunspor, ikincyi yarıda rakibine oranla daha üstün bir futbol sergiledi. Ne var ki bu yarıda da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince, 90 dakika sonunda gülen taraf konuk ekip Karşıyaka oldu: 0-1.

Stat: 19 Mayıs

Samsunspor: Ahmet Şahin, Adem 5 , Kenan 5, Ersin, Orhan, Turgay 5 , Hakan Koçaslan 4 (Dk. 46 Savaş), Murat, Oktay 4 (Dk.63 Hakan Akman), Turgut, Abdulaziz 4 (Dk.56 Sezer)Karşıyaka:Ramazan, Ayhan, Saffet, Fuat, Kerem 4 (Dk.46 Erçağ), Kıvanç, Aykut, Taha, Mutlu 4(Dk.46 Volkan), Okan, Emrah 4 (Dk. 71 Serdar)

Goller:Goller: Dk. , Dk. 18 Saffet (Karşıyaka)

Sarı Kartlar: Hakan, Oktay (Samsunspor), Kerem, Kıvanç, Erçağ, Ayhan (Karşıyaka)

Hakemler: Barış Şimşek, Bülent Gökçü, Mehmet Cen Hanoğlu, Yalçın Köroğlu