Robinho hangi takımı tercih edecek

İngiliz ekibi Manchester City'den ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldız Robinho'nun hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini koruyor.

İtalyan menajer Roberto Mancini'yle yaşadığı sürtüşmenin ardından ülkesinde bir radyo kanalına konuşan ve Manchester City'den ayrılacağını açıklayan Brezilyalı süper yıldız Robinho'nun; Elano ve Jo transferleri sebebiyle Manchester City'le yakın temas halinde olan Haldun Üstünel aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği iddia ediliyor.

Transferi için Portekiz'in köklü ekibi Benfica'nın da devrede olduğu öne sürülen Robinho'nunsa ülkesine dönerek yeniden Santos forması giymek istediği sızan haberler arasında.

Santos forması giyen Neymar'ın yanı sıra 20 yaşındaki takım arkadaşı Paulo Henrique de Manchester City'nin transfer listesinde olduğu için Robinho'nun ülkesine dönebileceği tahmin ediliyor.

Mancini'nin kendisine açıkça, "İki maçtan birinde oynayabilirsini dediğini ve kendisinin bunu kabul edemeyeceğini kaydeden Robinho, Santos'a geri dönmesiyle milli takımda yer bulabileceğini sandığını söyledi.