Demiören'in listesinde sürpriz isim

Beşiktaş'ta 31 Ocak'ta yapılacak seçimde Yıldırım Demirören listesine sürpriz bir isim aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bugün Ankara'da kongre üyeleriyle bir araya geldiği yemekte Metin Keçeli'yi 31 Ocak'ta yapılacak seçimde yönetim listesine alacağını açıkladı.

Bu açıklama Siyah-Beyazlı camiada sürpriz bir gelişme olarak değerledirilirken, geçtiğimiz günlerde başkan adayı olabileceği gündeme gelen Keçeli'nin Demirören'in listesinden seçimlere girmesi ise, camianın önde gelen isimleri tarafından Keçeli'ye yapılan baskı sonucu gerçekleştiği öğrenildi.

Keçeli'nin kendisine yapılan baskılar sonucu bir anlamda teslim olduğu ve araya giren isimlerin etkisi altında bu teklifi kabul ettiği dile getirildi.

Çaresiz ve düşünceli olduğu belirtilen Keçeli'nin, Yıldırım Demirören'in kendisini listesine aldığını açıkladığı sırada İstanbul'da Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden Faik Akdil'le yemekte olduğu kaydedildi. Metin Keçeli'nin Demirören'in teklifini kabul etmesi ve listesine girmesinin ardından, yarın veya hafta sonuna doğru bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Öte yandan Yıldırım Demirören'in seçimi kazanması halinde Metin Keçeli'nin 2. başkan görevine getirileceği kaydedildi.