Aykut Kocaman Aziz Yıldırım'ı ikna etti

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Önder Turacı'ya af geldi.

Aykut Kocaman Aziz Yıldırım'ı ikna etti
Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maç nedeniyle yönetim kurulu toplantısını Antalya’da yapan sarı-lacivertli idareciler, disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bıraktıkları diğer oyuncu Kazım ve Önder’in durumlarını masaya yatırdı. Bu toplantıdan iki oyuncu için de af çıkmazken, Kazım da bu sonuç sonrasında Fransa’nın Toulouse takımıyla kiralık olarak anlaştı. Mağdur durumda kaldığını düşünen Önder ise takımdan ayrı olarak Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyordu.

Affedilmeyi bekleyen Önder’le cuma günü Sportif Direktör Aykut Kocaman bir araya geldi. Önder’le konuyu enine boyuna tartışan Kocaman, tecrübeli oyuncudan bir daha bu tarz davranışlarda bulunmayacağına dair söz aldı. Ardından soluğu başkan Aziz Yıldırım’ın yanında alan Kocaman, milli stoperin bağışlanmasına yanaşmayan Yıldırım’la görüştü. 28 yaşındaki stoperin pişman olduğunu ve burnunun yeterince sürttüğünü belirten Kocaman, başkanı ikna etmeyi başardı.

Önder'e affedildiğini bildiren sarı-lacivertliler, bu oyuncuya yarından itibaren takıma katılmasını bildirdiler. Önder’in affedileceğinin ilk sinyalini ise Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında “Ben olsam affederim” diyen Emre vermişti.

Bu arada Önder, hafta sonu kendisini bir anda ilk 11’de bulabilir. Çünkü Sivas deplasmanına çıkacak olan sarı-lacivertlilerde Diego Lugano cezalı ve Bilica’nın yanında oynayabilecek tek gerçek stoper Önder..