Fenerbahçe deplasmanda kazandı

Evinde Fenerbahçe Ülker'i ağırlayan, Kepez 94-71'lik skorla konuk ekibe boyun eğdi.

Karşılaşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kepez Belediye Antrenörü Tad Baldwing, "Fenerbahçe çok iyi bir takım. Çok iyi oyunculara sahipler. Oyunu domine ettiler. Bir kaç bölümda de oyuncularımın kontrolü eline aldığını gördüm. Banvit maçına göre daha iyi bir oyun oynadık. O nedenle gelecek açısından olumluyum. Takımın performansı çok iyi değil ama seyircinin sabırsız olduğunu görüyorum. Takımım gelecek için ümit veriyor. Seyircilerin sabırlı olmalarını ve desteklerini sürdürmelerini
istiyoruz. Taraftarın desteği ile galibiyetler almaya başlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kepez Belediyespor'un skorer oyuncularından Barış Güney ise, "Fenerbahçe'nin herkes ne kadar güçlü olduğunu, bizim durumumuzu da iyi biliyor. Bugün moral kazanma adına galip gelmek istiyorduk. Bir kaç bölümde skoru yakalamayı başardık ama böyle takımlara karşı istikrarlı olmak gerekiyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in antrenörü Bogdan Tanjevic ise, "Son haftalarda iyi oynadığımız karşılaşmalardan bir tanesi oldu. Bugün 24 asist yaptık. Takım yavaş yavaş organizasyon anlamında gelişme gösteriyor. Bugün iyi bir basketbol vardı. Kepez'in iyi hücum ettiği zamanlarda oldu. Bizde adam paylaşımında sıkıntı yaşandı. Ama güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Ukic ise iyi bir oyun oynayarak güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.