Ali Turan İstanbul'a imza atmaya gidiyor

Kayserispor'da kadro dışı bırakılan Ali Turan, Pazar günü İstanbul'a gideceğini, Pazartesi günü de Galatasaray ile sözleşme imzalayacağını açıkladı.

Kayserispor'la olan sözleşmesini uzatmayan ve Galatasaray'a gideceğini açıklayan Ali Turan, 1 Ocak'ta başlayan Antalya kampı öncesi sarı kırmızılı yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'ın ısrarlı taleplerine olumsuz yanıt vererek, kaptanını Ankaragücü'ne vermek isteyen Kayserisporlu yöneticilere Ali Turan, "Verirseniz Galatasaray'a giderim, yoksa sezonun bitmesini beklerim" diyerek, alt yapı antrenörü Ertuğrul Seçme denetiminde 22 gündür tek başına antrenman yaptı. Galatasaray'la anlaşan Kayserispor Kulübü yetkilileri, dün gece Ali Turan'a telefonla ulaşıp, "Galatasaray'la anlaşmaya vardık. Yeni kulübüne gidebilirsin" dedi. Bu gelişmelerin ardından Ali Turan, bu sabah antrenörü Ertuğrul Seçme ile son kez antrenman yaparak, Kayserispor'un Karpuzatan Tesisleri'ndeki odasında bulunan eşyalarını topladı. Tecrübeli oyuncu, kendisinin antrenman saati ile sarı kırmızılı arkadaşlarının antrenman saati uyuşmadığı için vedalaşma olanağı bulamadı.

22 günden beri tek başına verilen program doğrultusunda çabukluk, kondisyon, dayanıklılık antrenmanları yapan Ali Turan'ın eksiği olmadığı, sadece topla fazla oynamadığı bildirildi.

Galatasaray'a kiralık olarak transferi gerçekleşecek Ali Turan'ın, pazartesi günü yeni kulübüyle sözleşme imzalayarak, antrenmanlara başlayacağı ögrenildi.