Fenerbahçe Dentinho'dan vazgeçmiyor

Fenerbahçe Yönetimi Dentinho transferinden vazgeçmiyor. Aykut Kocaman Corinthians Başkanı Sanchez ile görüşmelere devam ediyor.

Fenerbahçe Dentinho'dan vazgeçmiyor
Cristian'ı 5, Santos'u da 7 milyon Euro'ya veren Sanchez, iyi alıcı olduğunu bildiği Fenerbahçe'ye 12 milyon Euro'da diretiyor.

Yıldız futbolcu için Brezilya'da kıran kırana bir pazarlık yaşanırken, Corinthians Kulübü yüksek ücrette diretiyor. Genç oyuncunun transferini bitirmek için Brezilya'ya giden sportif direktör Aykut Kocaman, Corinthians Başkanı Andres Sanchez ile bir araya geldi ve Dentinho için kıran kırana pazarlık yapılmaya başlandı.

Sezon başında Cristian Baroni'yi 5, Andre Santos'u da 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında veren başkan Sanchez, Fenerbahçe'nin iyi bir alıcı olduğunu bildiğinden Dentinho için kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı.

İlk etapta Aykut Kocaman'ın bu rakamı 8 milyon Euro'ya kadar çekmeye çalıştığı öğrenildi. Ancak Corinthians Başkanı'nın bu konuda geri adım atmadığı ve 12 milyon Euro'da direttiği ifade edildi. Böyle olunca da Dentinho'nun transferi şimdilik zora girmiş görünüyor.

Sportif direktör Aykut Kocaman, Corinthians'ın sahasında Bragantino ile oynayacağı maçta Dentinho'yu bir kez daha izleyecek. Bu karşılaşma sonrasında Kocaman ile başkan Andres Sanchez'in bir kez daha bir araya gelecekleri ve pazarlığa devam edecekleri öğrenildi. Eğer bu görüşmelerden bir sonuç alınırsa, Dentinho'nun transferine son noktayı koymak üzere yönetici Cihan Kamer, Brezilya'ya gidecek ve imzalar atılacak.