Daum: Takımın gidişatından memmunum

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4.hafta karşılaşmalarında deplasmanda Antalyaspor'a mağlup olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Cristoph Daum karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Daum’un açıklamaları: “İki takım da ofansif futbol oynadı ve karşılaşma oldukça heyecanlı geçti. İzleyenler güzel bir karşılaşma izledi. Toplam 7 gol oldu ve tempo oldukça yüksekti. Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz. Bunu da geriye düştükten sonraki olumlu oyunumuzla belli etmiş olduk. Geriye düşmemize rağmen oyuncularım moralini bozmadı ve galip gelmeyi düşündüler. Takımımın genel anlayışından ve fikir yapısından memnunum. Bildiğiniz gibi kamp sürecimiz devam ediyor ve fiziksel olarak belki bir yorgunluk olabilir. Ben yine de genel gidişatımızdan memnunum. Yediğimiz gollerde merkezimizde sorun vardı. Defansımızın ortasında bazı problemler yaşadık”.

Gökhan Ünal'ın transferini değerlendirmesi istenen Alman çalıştırıcı; “Gökhan’ın bugünkü maçını değerlendirmek biraz yanlış olur. Ama bu oyuncuyu bütün Türkiye tanıyor ve iyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Transferlerle ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bu konudaki spekülasyonlar oldukça sıklaştı bu aralar. Bir transfer olursa mutlaka normal olarak herkesin haberi olacaktır” dedi.

Fenerbahçeli Selçuk da, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi. Sabah saatlerinde antrenman yaptıklarını ve biraz yorgun olduklarını ifade eden Selçuk, ''Fenerbahçe olarak 4 gol yemememiz gerekirdi. Taraftarlardan ve camiamızdan özür diliyoruz. Bireysel hatalar yaptık, ama 4 golü takım olarak yedik'' dedi.