'Sivasspor maçı Bursa için final niteliği taşıyor'

Türkiye Kupası'nda çeyrek final şansını son maça bırakan Bursaspor'da, Sivasspor maçına final gözüyle bakılıyor.

'Sivasspor maçı Bursa için final niteliği taşıyor'
Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman yaptığı açıklamada; takımın Denizli'ye galibiyet için gittiğini ancak istenilen neticenin alınamadığını ifade etti. Futbolda herşeyin olabileceğini hatırlatan Nayman, "Çok kötü oynamadık ama böyle bir sonuç ortaya çıktı. Öne geçtiğimiz bir maçta skoru koruyamadığımız için üzgünüz. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ancak deplasmanda alınan beraberlik de kötü bir netice değil." dedi.

Futbolcuların kupa maçlarına yeterince konsantre olamadığını vurgulayan Nayman, lig maçlarına oranla kupa maçlarının kendilerini zorladığını dile getirdi. Nayman, kupada çeyrek final şansının Sivasspor maçına kalmasıyla ilgili ise şu değerlendirmede bulundu;

"Takımımızın bir üst tura çıkacağından endişe duymuyorum. Ama maalesef son maça bıraktık. Sivasspor'la kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanıp çeyrek finale yükseleceğimize inanıyorum."

Devre arasında takıma katılan Arjantinli santrafor Leonardo Iglesias'ın takıma uyum sağladığını belirten Nayman, "Iglesias'ın çok farklı özellikleri var. Takıma çok faydalı olacağını düşünüyorum. Zaten uyum sağlama kosunuda da bir sıkıntısı yok. Türkiye'yi ve Süper Lig'i tanıyan, hocamızın bildiği ve istediği bir oyuncuyu transfer ettik. İyi bir seçim yaptığımızı sanıyorum." yorumunu yaptı.