Kartal'da operasyon başlıyor

“Ya takımdaki hataları bertaraf edeceğiz, ya da bazılarını bertaraf edeceğiz” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, operasyon için düğmeye basmaya hazırlanıyor.

Kartal'da operasyon başlıyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin sabrı taştı, tecrübeli teknik adam, son alınan İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından operasyonun sinyallerini verdi.
Kupaya kötü bir başlangıç yaptıklarını ve bunu devam ettirdiklerini ifade eden Mustafa hoca, “Beşiktaş’a yakışmayan sonlar bunlar” diye konuştu. Belediye karşısında futbol dışı faktörlerin de görüldüğünü vurguladı. Karşılaşmanın hakeminden yakınan ve rakibin özellikle korner atışları sırasındaki hareketlerinden şikayetçi olan Denizli, “Bu kadar gerilimin kime faydası var” dedi.
Mustafa hoca, ligdeki iddialarının devam ettiğini ancak futbolcuların bu iddiaya uyum sağlamadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Oyuncular bazen Beşiktaş’ın büyüklüğünü unutuyor. Yaptığımız hataları bertaraf etmek, bu hafta yeni bir kadroyla sahaya çıkmak zorundayız. Onlar bunu bertaraf edemezse, biz onları bertaraf edeceğiz. Futbolcular onlara ne kadar güvendiğimi biliyor ama unutuyorlar. Yarından (Bugün) itibaren onlara bunu hatırlatacağız. Gol çalışmalarına başlayacağız.”
İstanbul’a dönen Delgado’yu da birkaç gün denemeye alacaklarını söyleyen siyah-beyazlıların teknik patronu, onun durumuna göre gidecek yabancının netlik kazanacağını ifade etti.
Transfer yapmayacaklarını özellikle belirten Mustafa hocanın göndereceği isimlerin, Serdar Özkan, Yusuf, Tello olabileceği ileri sürüldü. Siyah-beyazlı yöneticiler de Nobre’nin de gidenler arasında olabileceğini ifade ettiler.
Bu arada Beşiktaş’ın bugünkü antrenmanının bir ceza idmanı olduğu, Denizli’nin yapacağı toplantıda oyuncularını çok sert uyaracağı öğrenildi.