Teofilo Gutierrez Türkiye'ye geldi

Trabzonspor'un yeni transferi Teofilo Gutierrez, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Teofilo Gutierrez Türkiye'ye geldi
Yeni formasını giyerek taraftarların ve basın mensuplarının karşısına çıkan Kolombiyalı golcü, Trabzonspor'a gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kolombiyalı golcü, "buraya karşılamaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için çok büyük fedakarlıklar yaptılar. Ben de elimden geleni yaparak onların yüzünü kara çıkarmayacağım. Gollerimi atarak takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Bir an evvel Trabzonspor formasını giyip, gollerimi atmak istiyorum" dedi.

Teofilo, Türkiye'de oynayan Kolombiyalı oyunculardan bilgi alıp almadığı yönünde sorulan soruyu, "gerek Mondragon gerekse Cordoba ile ayrıntılı bir şekilde konuştum. Özellikle Cordoba benim oynadığım bir maçımda oradaydı. Bana bir takım referanslar verdi. Kulübün çok büyük bir kulüp olduğunu, çok iyi bir kadroya sahip olduğunu, çok derin bir tarihe sahip olduğunu bana anlattı. Ben de buraya gelmeye karar verdim" şeklinde yanıtladı.

Takımdaki gol sıkıntısının kendisine hatırlatılması üzerine Gutierrez, "üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunu biliyorum. Buradaki gol problemini çözmeye hazırım ve bu doğrultuda elimden geleni yapacağım" diye konuştu