Rüştü'den sevindirici haber

Sakatlığı bulunan Rüştü Reçber'in beklenenden daha kısa sürede iyileştiği, ikinci yarının ilk maçına yetişeceği açıklandı.

Siyah-Beyazlı takımda ilk yarı biterken Hakan Arıkan ve Rüştü Reçber’in sakatlıkları teknik heyeti sıkıntıya sokmuştu. Yönetim de acilen Hoffenheim’da forma giyen gurbetçi Ramazan Özcan’ı sezon sonuna kadar kiralayarak kanayan yaraya dur demek istemişti. Ne var ki Ramazan’ın kupadaki Kasımpaşa maçında yediği hatalı goller, Siyah-Beyazlılar’ı ikinci yarı öncesi yeniden endişeye itmişti.

BEKLENENDEN ÖNCE KALEDE

Kartal’da sıkıntı devam ederken müjdeli haber dün geldi. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Rüştü Reçber, yeniden kadroya katıldı. Dün yapılan idmanda yer alan tecrübeli file bekçisinin, beklenende önce kaledeki yerini alabileceği kaydedilirken, doktorlar ikinci yarının ilk haftasındaki Büyükşehir Belediye maçında tecrübeli eldivenin oynayabileceğini belirttiler.

BİLETLER 20-40 LİRA

Rüştü, durumu hakkında bir şey söyleyemeyeceğini ancak ikinci yarının ilk maçına yetişmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Öte yandan, Beşiktaş’ta dün akşamki idman iptal edilirken, bugün basına kapalı gerçekleştirilecek çalışmanın ardından Siyah-Beyazlılar kampa girecek. Yarınki Belediye maçının biletleri ise 20-40 liradan satışa çıkartıldı. • GÖKHAN KILINÇER


Denizli, yarın gelmesi beklenen Arjantinli’yi testten geçirip, yabancı konusundaki yol haritasını çizecek

Beşiktaş’ta yabancı krizi için geri sayım. Teknik Direktör Mustafa Denizli yarın İstanbul’a gelmesi beklenen Delgado’yu kulüp doktorları ile birlikte testten geçirecek. Arjantinli starın, getireceği doktor raporları da incelendikten sonra ne zaman takıma döneceği ve ne kadar verimli olabileceği masaya yatırılacak. Delgado’nun erken dönmesi halinde gönderilecek diğer yabancı tespit edilecek. Süperstarın dönüşü gecikirse sözleşmenin yeniden dondurulması gündeme gelecek.

BATUHAN BASKISI

Henüz başka bir takımla anlaşmayan Batuhan’ın takımda kalması için Mustafa Denizli’ye yönetim baskısı. Yöneticiler satış listesinde olan genç golcüyü takımda tutup, yeni bir transferin önüne geçmeye çalışıyor.

DEMİRÖREN'İN YENİ HAMLESİ

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kongredeki rakibi Murat Aksu’nun bayan yönetici olarak Gülengül Altınsay’ı ekibine alması üzerine karşı atağa geçti.?Yıldırım Demirören’in de listesine bir bayan yönetici alacağı ve bu ismin de Emine Sabancı Kamışlı olacağı belirtildi. Eski yöneticilerden Erhan Kamışlı’nın eşi olan Emine Sabancı’nın Yıldırım Demirören’e olumlu yanıt verdiği ve açıklamanın 1-2 gün içinde yapılacağı belirtildi.

MURAT AKSU BAŞKENT'TE

Kartal’da başkanlık için Yıldırım Demirören’e rakip olan Murat Aksu yarın Ankara’da derneklerin karşısına çıkacak. Anadolu dernek yönetici ve üyelerine yemek verecek olan Aksu, plan ve programını açıklayıp, başkan olması halinde yapacaklarını dile getirecek. Aksu adeta gövde gösterisine dönüştüreceği yemeğe kalabalık bir katılım sağlayarak, kongrede güçlü olduğunu göstermek amacında.