Fenerbahçe Antalya'da

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.hafta maçında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Antalya'ya gelerek çalışmalarına başladı.

Şiddetli rüzgar ve yağmur nedeniyle Antalya Havalimanı için alçalan futbolcuları taşıyan Sun Express uçağı, çok sarsılınca futbolcular kısa bir panik yaşadı.
Uçak, Antalya Havalimanı'na indikten sonra futbolcuların görüntülerini çekmek isteyen 2 kameraman, uçağın ön tarafına geçti. Bu sırada Aykut Kocaman’ın yardımcısı Hasan Çetinkaya kameramanları uyararak, “Uçak tam olarak durmadan ayağa kalkmanız yasak olması gerekiyor” dedi. Bunun üzerine uçağın durduğunu ve görev için ayağa kalktıklarını belirten kameramanlarla Çetinkaya arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Havaalanında büyük bir coşkuyla karşılanan Sarı-Lacivertlier, daha sonra da Limak Arcadia Oteli'ne ulaştıklarında otel yönetimi ve personeli tarafından Fenerbahçe bayrağı ve tezahüratlarla karşılaştı. Oldukça sıcak ve samimi anların yaşandığı bu karşılamadan sonra hep birlikte öğle yemeğine geçildi.

Bu arada Sarı-Lacivertli takımın dışında 12 takım daha aynı otelde kamp yapıyor. Otel içindeki sahayı sadece Fenerbahçe kullanırken, diğer takımlar yine bu otele bağlı olan otelin dışındaki sahalarda çalışmalarını sürdürüyor.

Roland Koch'un alışıla gelen motivasyon konuşmaları ile başlayan antrenman takıma katılan PAF oyunculara “Hoşgeldiniz” denilerek başladı. Kısa bir ısınmanın ardından top kontrolü çalışması yapan sarı-lacivertliler, daha sonra gruplara ayrılarak dar alanda kontrol-pas idmanı yaptılar. Daha sonra şut çalışmasına geçildi.

Bu arada Tokatspor maçında ilk 11"de oynayan oyuncular sahilde koşu yaptılar. Rüzgara aldırmadan deniz kenarındaki kumda koşan AS oyuncuların aralarındaki esprili takılmalar ortamın neşelenmesini sağladı