Milan Gökhan ve Guiza'yı istiyor

İtalya'nın önde gelen kulüplerinden Milan, ara transfer döneminde Fenerbahçeli Daniel Güiza ve Gökhan Gönül'ü kadrosuna katmak için harekete geçti.

12 MİLYON EURO ÖNERECEKLER

İtalya’nın futbol devi Milan, F.Bahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Milanlı yöneticilerin, ara transfer dönemi bitmeden Daniel Güiza ve Gökhan Gönül için girişimde bulunacakları iddia edildi. Milan’ın ilk olarak Güiza için kapıyı çalması bekleniyor. 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan Güiza için Milan 12 milyon Euro’yu gözden çıkardı. İspanyol yıldız ile görüşmeleri sürdüren genel menajer Ariedo Braida’nın oyuncudan sonra Fenerbahçe Kulübü’nü de ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

SIRADA GÖKHAN GÖNÜL VAR

Milan sadece Daniel Güiza için Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalmayacak. İtalyan kulübü,
Gökhan Gönül’ü de transfer etmek istiyor. Milanlı yöneticilerin öncelikli hedefinin Schalke’den Rafinha olduğu belirtilirken, bu transferden sonuç çıkmazsa Gökhan Gönül için harekete geçileceği iddia edildi. Fenerbahçe ile Milan arasında menajerler aracılığıyla başlayan nabız yoklamalarının kısa sürede resmiyete döküleceği dile getirildi. Sitede yer alan haberde, iki kulübün pazartesi günü görüşmelere başlayacağı öne sürüldü.