Önümüzdeki sezon da Kayserispor forması giyecek

Kayserispor, sezonun ilk yarısı başarılı bir grafik çizen Makukula'nın önümüzdeki sezon da takımda forma giyeceğini açıkladı.

  Kulü ; p genel menajeri Sü ; leyman Hurma , yaptığı aç ; ıklamada , sezon başında Portekiz ' in Benfica takımından kiralık olarak aldıkları Aziza Makukula ' nın sö ; zleşme opsiyonunun kendilerine ait olduğunu hatırlattı .

Makukula ' nın , Kayserispor ' da iyi bir ç ; ıkış yakaladığını ve ligin ilk yarısında gol krallığında birç ; ok ü ; nlü ; ve bonservis bedeli yü ; ksek futbolcuyu geride bıraktığını ifade eden Hurma , gelecek sezon da Makukula ile yollarına devam edeceklerini kaydetti .

Makukula ' nın da Kayserispor ' da forma giymek istediğini vurgulayan Hurma , şunları sö ; yledi : ' ' Herhangi bir futbolcumuz başarılı olduğu zaman diğer takımlar kanca atmak istiyor . Makukula ' yı da birç ; ok takımın istediği yö ; nü ; nde haberler ç ; ıkıyor . Ancak , bu futbolculun sö ; zleşme opsiyonu bize ait . Kendisi Kayserispor ' da olmaktan mutlu ve bizimle devam etmek istiyor . Kiralık olarak sö ; zleşmemiz sezon sonunda bitecek . Transfer sö ; zleşmesi iç ; in de Benfica takımı ile gö ; rü ; şeceğiz . Bunun iç ; in acelemiz de yok . Kendisi ile anlaştığımız futbolcunun , kulü ; bü ; ile de anlaştığımız takdirde yeni sö ; zleşme yapacağız . Bunun iç ; in gelecek ay iç ; inde Portekiz ' e gitmeyi planlıyorum . ' '

KİMSEYLE ANLAŞMADIK

Galatasaray ile kendilerinden habersiz anlaştığı gerekç ; esiyle kadro dışı kalan Ali Turan ' ın cezasının devam ettiğini de hatırlatan Hurma , bazı basın kuruluşlarında bu konuda asılsız haberler yayınlanmaya devam edildiğini kaydetti .

Kendisinin ' ' Ali Turan ' ın Fenerbahç ; e ' ye bedava veririm ' ' şeklinde aç ; ıklama yaptığı yö ; nü ; nde haberler ç ; ıktığını belirten Hurma , şö ; yle devam etti : ' ' Ali Turan konusunda Galatasaray ile anlaşamadık . Bir kez gö ; rü ; şme yaptık . Ali karşılığında iki futbolcu teklif ettiler . Biz de bu teklifi kabul etmedik . Onun dışında bir gelişme yaşanmadı . ' Ali ' yi Fenerbahç ; e ' ye bedava veririm ' şeklinde bir beyan da vermedim . Bir sohbet ortamında Mehmet Topuz ' un transferi konusunda Fenerbahç ; e ' nin ö ; nce bizimle anlaşmasını ö ; rnek gö ; stererek , transferlerin bu şekilde olması gerektiğini anlatmaya ç ; alıştım . Ama , basına farklı şekilde yansımış . Hiç ; bir futbolcumuzu kimseye bedava vermeyiz . ' '