O Daum'un gözdesi

1.91'lik boyuna rağmen yüksek tekniği ile dikkat çeken 'dev' golcü Marc Janko, Fenerbaçe'nin tecrübeli hocası Daum'un gözdesi olarak lanse ediliyor.

  Taraftarın sabırsızlıkla beklediği transfer ' bombasını ' patlatamayan Fenerbahç ; e , pimi ç ; ekti bekliyor . . Salzburg ' da forma giyen Marc Janko ' yu ısrarla isteyen teknik direktö ; r Christoph Daum , bu futbolcunun devre arasında mutlaka transfer edilmesi iç ; in yö ; netime rapor verdi . Uzun sü ; redir uzun boylu bir santfora ihtiyacı olduğunu idarecilerle yaptığı her gö ; rü ; şmede dile getiren Alman ç ; alıştırıcı , Avusturyalı yıldızın hayâ ; llerini kuruyor .

PIERRE ' DEN SONRA İLK

BU futbolcu hakkında net tavrını koyan tecrü ; beli hoca , ısrarla istediği Janko ' nun ç ; ok yö ; nlü ; bir oyuncu olduğunu da raporlarında belirtti . Hem sağ hem de sol aç ; ıkta oynayabilen Avusturyalı ' nın en ö ; nemli ö ; zelliği 1 . 91 ' lik dev boyu . Hollandalı yıldız Pierre Van Hooijdonk ' tan sonra uzun boylu bir santrfor bulamamaktan yakınan F . Bahç ; e taraftarı da bu transferin gerç ; ekleşmesi durumunda derin bir ' oh ' ç ; ekecek .

BONSERVİSİ 5 MİLYON

BİR sü ; redir Janko ve kulü ; bü ; Salzburg ile temaslarını sü ; rdü ; ren sarı-lacivertlilerin bu transferi gerç ; ekleştirebilmesi iç ; in ö ; nü ; ndeki engelleri de aşması gerekiyor . . Sü ; per Lig ' in en geniş bü ; tç ; eli takımlarından biri olmasına rağmen son zamanlarda ekonomik sıkıntılar yaşayan F . Bahç ; e , bonservisi 5 milyon Euro olan golcü ; yıldızın transferi iç ; in kaynak arıyor .

JANKO iç ; in yaklaşık 10 gü ; ndü ; r ek ' kaynak ' yaratmaya ç ; alışan yö ; netim , Avrupa ' nın ç ; eşitli ü ; lkelerinden talipleri olan Ö ; nder ve Kazım ' ın satılmasını bekliyor . Bu futbolculardan gelecek olan parayla Avusturyalı ' yı sarı-lacivertli renklere katması beklenen F . Bahç ; eliler , başka bir oyuncu almadan devre arası transfer dö ; nemini noktalayacaklar .

2013 ' E kadar Salzburg ' la sö ; zleşmesi bulunan ve kulü ; bü ; nü ; n geç ; en sezon kazandığı şampiyonlukta kilit rol oynayan ve stiliyle İngiliz Peter Crouch ' a benzetilen Janko , o sezonu 39 golle gol kralı olarak tamamladı . Aynı zamanda 9 da asist yapan milli futbolcunun , bu sene ise 18 maç ; ta 10 golü ; 8 de asisti bulunuyor .