Galatasaray'dan transfer hazırlığı

Sarı-kırmızılı ekibin Peter Crouch'u transfer etmek için çalışmalara başladığı iddia edildi.

  Anlaştığı Amr Zaki ' yi beklemeye alan G . Saray ' ın daha ' dev ' bir planı var!

Tottenham ' ın 2 metrelik yıldızı Peter Crouch ' u sezon sonuna kadar kiralamak isteyen G . Saray , transfer gerç ; ekleşirse golcü ; oyuncunun satın alma opsiyonuna da sahip olacak .

Milliyet ' in haberine gö ; re ; Baros ' un sakatlığından sonra forvet arayışlarına geç ; en G . Saray , Amr Zaki ' den sonra Peter Crouch ' la da temasa geç ; ti . . Sezon başında Premier Lig ekibi Portsmouth ' tan , Tottenham ' a 10 milyon Euro gibi yü ; klü ; bir bonservis bedeliyle transfer olan Crouch ' u kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar , bu yü ; ksek maliyet nedeniyle golcü ; oyuncuyu kiralama yoluna gidiyor .

Tottenham ' da bu sezon 4 gol atan 2 . 01 ' lik yıldızın satın alma opsiyonuna da sahip olmak isteyen yö ; netim , 28 yaşındaki oyuncudan haber beklemeye başladı .

ZAKİ TRANSFERİ KIZIŞTI

Galatasaray ' dan 2 gü ; n sü ; re isteyen Crouch ' un da Tü ; rkiye ' ye gelmeyi kabul etmesi durumunda , yö ; netim anlaşmaya yakın olduğu Mısırlı golcü ; Amr Zaki ' yi beklemeye alacak . Portsmouth ve Southampton ' da parladıktan sonra İngiliz devi Liverpool ' a giden Peter Crouch , Tottenham ' daki forvet yarışında kendisine yer bulmaya ç ; alışıyor . 2 metrelik boyuyla hava toplarında rakip savunma oyuncularına korku salan Crouch , 35 kez İngiltere Milli Takım forması giyerken 18 de gol attı .

İngiliz golcü ; nü ; n sarı-kırmızılı takıma olumsuz yanıt vermesi durumunda ise Zaki ile yeniden anlaşma zemini aranacak .

Fakat İngiliz gazetelerinde ç ; ıkan haberlere gö ; re G . Saray bu transferde yalnız değil . Aralarında Stoke , Birmingham ve Sunderland ' in bulunduğu takımlar da Mısırlı yıldız iç ; in sıraya girmiş durumdalar .