Cimbom bombayı patlatacak

Edinilen bilgiye göre Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel'in Antalya kampı bitene kadar yeni isimlerle İstanbul'a gelecek.

Galatasaray Zamalek’te kiralık oynayan ve bonservisi İngiltere Championship ekibi Middlesbrough’da olan Mido’yu takibe aldı. Gerçek adı Ahmed Hossam Hussein Abdelamid olan Mısırlı futbolcu ülkesinin Afrika Kupası kadrosunda yok.
KİRALIK GELECEK
Cimbom'un transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Roman Pavlyuchenko ile ilgili Tottenham’dan ilk kez açıklama geldi. Premier Lig ekibinin direktörü Damien Comolli yaptığı açıklamada, Roman’ı kiralık olarak vermeye hazır olduklarını duyurdu. Bu arada Rus futbolcunun İstanbul’daki yaşam ile ilgili olarak tanıdığı ve güvendiği kişilerden bilgi topladığı öğrenildi.
KHALİD BEKLENİYOR
Stuttgart Boulahrouz’u ne atıyor ne de satıyor. G.Saray’ın İspanyol Zaragoza ile birlikte transfer etmek için çaba gösterdiği Hollandalı stoper, Suttgart Nachrichten gazetesine yaptığı açıklamada takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Sportif Direktör Horst Heldt, Boulahrouz’un Galatasaray’la görüştüğünü doğruladı. Khalid daha önce Neeskens’e söz vermişti.
TONEL İDDİASI
G.Saray’ın bu kez de Sporting Lizbon forması giyen Tonel’in peşine düştüğü bildirildi. Sarı-Kırmızılı ekibin yöneticilerinin Sporting’in hafta sonunda oynadığı Leixoes maçında Portekizli yıldızı izledikleri iddia edildi. Tonel’in, daha bir buçuk yıllık sözleşmesi olmasına rağmen, takımının istediği maaş artışını yerine getirmediği için takım aradığı vurgulandı.