Saran'dan Kazım'a destek

Fenerbahçe eski yöneticisi Saadettin Saran, yönetimi eleştirirken Kazım'a sahip çıktı.

  TV8 Televizyonu ' na ç ; arpıcı aç ; ıklamalarda bulunan eski yö ; netici Saadettin Saran , Fenerbahç ; e ' nin ligde lider olmasına rağmen kimsenin memmun olmadığını belirterek , ' Lideriz , ama takımın oynadığı futboldan bir taraftar olarak memnun değilim ' dedi .

HEPSİ ELDEN KAÇ ; IRILDI
Sadece futbol değil son zamanda yaşananlar , mesela kaptanımız Semih e yapılanlar . Şampiyonluklarımızda ç ; ok bü ; yü ; k emeği olan bir oyuncumuzla ters dü ; şmemiz , Roberto Carlos ' un giderken Fenerbahç ; e ' de sevgi yok demesi , Kazım ' ın olayı , Ö ; nder ' in olayı . Senelere ö ; nce Aurelio gitti ki ne kadar ç ; ok ihtiyacımız vardı . 5 kuruş kazandırmadan gitti . Tuncay para kazandırdı ama Fenerbahç ; e sevgisiyle dolu bir insan elden kaç ; ırıldı ' dedi .

KAZIM ' A HAKSIZLIK YAPILDI

Başkan Aziz Yıldırım ' a eleştirilerini sü ; rdü ; ren Saran , ' Bunlar hep kişisel hırslar , kişisel sebeplerden dolayı kü ; stü ; rü ; len , kızdırılan bize bü ; yü ; k kayıplara sebep olan oyuncular . Bunda yö ; netimin bü ; yü ; k hatası var . Zaten her şey ortada 11 senede 800 milyon dolar harcanmış . Bakalım Aziz Bey ' in bir sö ; zü ; vardı . 3 senede 3 şampiyonluk ; bekliyoruz gö ; receğiz ' diye konuştu .

Sadettin Saran , ilk yarının sonlarına doğru yaşanan olaylardan dolayı ikinci yarı da kadroda dü ; şü ; nü ; lmediği aç ; ıklanan Kazım Kazım ' a haksızlık edildiğini sö ; yledi .

Saran , sö ; zleşmesi uzatılmak istendiği iç ; in Semih Şentü ; rk ' e yapılan iç ; inde şunları sö ; yledi : ' Semih benim zamanımda da vardı . O zaman altyapıdaydım . Ben yö ; netimdeyken tanıdığım sevdiğim bir oyuncu . Fenerbahç ; e ' ye bü ; yü ; k katkısı olan bir oyuncu bu noktaya gelmesi ü ; zü ; ntü ; verici '

DAUM ' U BEĞENMİYORUM
Fenerbahç ; e Teknik Direktö ; rü ; Christoph Daum ' u hiç ; bir zaman beğenmediğini aç ; ıkç ; a dile getiren eski yö ; netici , ' Ben Daum ' u beğenmiyorum . Hiç ; bir zamanda beğenmedim . Madem Daum gelecekti ; Zico ' yu niye gö ; nderdiler . Zico ' nun gö ; nderilmesi hataydı . Aragones baştan aşağı yanlıştı . Zico ' yu gö ; ndermeselerdi şu anki ortamdan ç ; ok daha iyyidik . ' Saran , Fenerbahç ; e ' nin acilen bir forvet oyuncusu alması gerektiğini sö ; zlerine ekledi .