Rijkaard çarpıcı açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, katıldığı tv programında birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

  Galatasaray ' ın bu sezon mutlaka şampiyon olacağını vurgulayan başarılı teknik direktö ; r , ' Kaç ; puan alacağımızı şimdiden sö ; yleyemem ama kesin olan bir şey varki ligi rakiplerimizden ö ; nde bitiriceğiz . Ç ; ü ; nkü ; bunu başaracak kapasitede bir takımız ve ç ; ok ö ; nemli oyuncularımız var ' dedi .

Rijkaard Keita hakkında da ; ' Keita bizim iç ; in gerç ; ekten ö ; nemli bir oyuncu . Bazı maç ; ları kazanmamızda bü ; yü ; k rol oynadı . Ancak Fenerbahç ; e maç ; ında ona ç ; ok ihtiyacımız olduğu bir anda yaptığı bir hareketle bizi orada eksik bıraktı . Bu yü ; zden bir ders alması gerekiyordu , o yü ; zden bazı maç ; larda kenarda oturdu . Sanırım o dersleri de aldı ' şeklinde konuştu .

Rijkaard , futbolcuları iç ; in tek tek yorum yapmak istemediğini belirtirken Elano iç ; in de şö ; yle konuştu : ' Futbolcularımı tek tek değerlendirmek istemiyorum ama Elano da bize katkı yapan ç ; ok kaliteli bir futbolcu . Bazı maç ; larda ö ; ne ç ; ıkan oyuncularımız olabiliyor . Elano ' nun da ö ; ne ç ; ıkacağı maç ; lar olacaktır . '

Rijkaard Tü ; rk Basınını ç ; ok eğitimli ve bilgili olduğunu ayrıca modayı da yakından takip ettiğini sö ; zlerine ekledi .