Mehmet Batdal yarın imzalıyor

Bucaspor'un Başkanı Erdal Gündoğan, 'Mehmet Batdal ve Bekir'in transferi için yarın Manisasporlu yöneticilerle resmi imzaları atacaklarını açıkladı.

  Erdal Gü ; ndoğan , kulü ; bü ; n resmi internet sitesine yaptığı aç ; ıklamada , Mehmet Batdal ve Bekir ' in Manisaspor ' a transferinin tamamlandığını belirterek , iki futbolcu iç ; in Manisaspor ' la imzalanacak protokol konusunda anlaşmaya vardıklarını kaydetti .

Gü ; ndoğan , şu bilgiyi verdi : ' ' Mehmet Batdal ve Bekir ' in transferi iç ; in yarın Manisasporlu yö ; neticilerle resmi imzaları atacağız . Bu transferden 150 bin lirası peşin , kalan 500 bin lirayı da 125 bin liralık 4 taksit halinde alacağız . Ayrıca Mehmet Batdal ve Bekir sezon sonun kadar takımımızda forma giyecek , ikinci yarı iç ; in ü ; cretlerini Manisaspor ' dan alacaklar . ' '

13 Ocak Ç ; arşamba gü ; nü ; yapılacak genel kurula da değinen Gü ; ndoğan , yeni yö ; netim kurulu listesinin henü ; z oluşmadığını sö ; yledi . Birç ; ok isimle temaslarının bulunduğunu kaydeden Gü ; ndoğan , ' ' Belediye başkanımız Ercan Tatı ' nın da gö ; rü ; ştü ; ğü ; bazı adaylar var . Başkanlık iç ; in henü ; z bir isim netleşmedi . Aç ; ıkç ; ası ben de henü ; z bir karar vermedim . Ancak Salı gü ; nü ; ( yarın ) akşamına kadar her şey aç ; ığa kavuşur ' ' dedi .