Galatasaray Caner'in bonservisini istiyor

Galatasaray Yönetimi, Rusya'nın CSKA Moskova'dan 1 yıllığına kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini almak için harekete geçiyor.

  İlk haftalarda bekleneni veremeyen ve zaman zaman 18 kişilik maç ; kadrosuna bile giremeyen Caner , sezonun ilk yarısında gö ; sterdiği ü ; stü ; n performans ile birden teknik direktö ; r Rijkaard ' ın gü ; venini kazandı . Devre sonuna doğru gö ; sterdiği yü ; ksek formu , Antalya ' daki hazırlık kampında da aynı hızda devam ettiren Caner , son olarak Orduspor ile oynanan kupa maç ; ında da mü ; kemmel oynayınca sarı kırmızılı teknik ekibin gü ; venini tamamen kazandı .

Ö ; zellikle sol kanatta sıkıntı ç ; eken sarı kırmızılılar , Caner ' i sezon sonunda bonservisi ile birlikte almak iç ; in kulü ; bü ; CSKA Moskova ile temasa geç ; me kararı aldı . CSKA Moskova ile 2 yıl daha sö ; zleşmesi bulunan Caner ' in 3 . 5 milyon Euro olan bonservis ü ; cretini sıkı bir pazarlıkla 2 milyon Euro ' ya indirmeyi dü ; şü ; nen sarı kırmızılılar , bu rakama genç ; futbolcuyu bonservisi ile birlikte sarı kırmızılı renklere kazandırmak istiyor .

Ayrıca Caner ' in de sarı kırmızılı kulü ; pte bulunduğu ortamdan son derece mutlu olduğu ve Galatasaray ' ın CSKA Moskova ' dan bonservisini alması halinde sorun ç ; ıkarmadan sarı kırmızılı kulü ; ple uzun vadeli bir sö ; zleşme imzalamaya hazır olduğu ö ; ğrenildi .