Alex kendine ait istatistikleri geliştirmeye devam ediyor

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Türkiye'de gol attığı maç sayısını 76'ya yükseltti.

  Fenerbahç ; e , Alex ' in gol attığı 76 maç ; ın 63 ' ü ; nü ; kazanarak , kaptanının ne kadar uğurlu olduğunu adeta ispatladı .

Ziraat Tü ; rkiye Kupası ikinci hafta maç ; larında rakibi Eskişehir ' i kaptanının golü ; yle 1-0 mağlup eden Fenerbahç ; e ' de Alex gerç ; eği bir defa daha gü ; n yü ; zü ; ne ç ; ıktı . Son golü ; nü ; ligin 16 . haftasında Şü ; krü ; Saracoğlu Stadı ' nda oynanan Ankaragü ; cü ; karşılaşmasında kaydeden Brezilyalı oyuncu , ü ; ç ; maç ; lık suskunluğuna son verirken , Fenerbahç ; e ' de kendine ait istatistikleri de geliştirmeye devam etti . Alex ' in Tü ; rkiye ' de ( Sü ; per Lig , Tü ; rkiye Kupası ve Sü ; per Kupa ) Fenerbahç ; e formasıyla gol attığı maç ; sayısı 76 ' ya ulaştı . Brezilyalı yıldızın gol attığı bu maç ; ların en ö ; nemli ö ; zelliği ise sarı-lacivertli takımın bu mü ; cadelelerin 63 tanesinde sahadan galibiyetle ayrılmış olması . Bu sezon ç ; ıktığı tü ; m resmi maç ; larda toplam 13 gole ulaşan Alex ' in , altı sezondur Tü ; rkiye ' de gol attığı maç ; larda Fenerbahç ; e ' nin galibiyet oranı yü ; zde 83 .

SADECE 4 MAĞLUBİYET

Geriye kalan 13 maç ; ın ise 9 ' u beraberlikle sonuç ; landı . Yani mağlubiyet sayısı sadece dö ; rt . . . Bu istatistiğe yalnızca 2009-2010 sezonunun ç ; erç ; evesinden baktığımızda kaptanın gol sevinci yaşadığı altı maç ; ı da takımının kazandığını ve Alex ' in bir seri yakaladığını gö ; rü ; yoruz .