Shawky Kayserispor ile anlaştı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Kayserispor, Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Shawky ile sözleşme imzaladı.

  Kayserispor daha ö ; nce prensip anlaşmasına vardığı Middlesbrough ' dan Mısırlı futbolcu Mohamed Shawky ile 1 , 5 yıllık sö ; zleşme imzaladı . Gloria Golf Otel ' de dü ; zenlenen imza tö ; reninde konuşan Kayserispor Genel Menajeri Sü ; leyman Hurma , iyi bir transfer yaptıklarına inandıklarını belirterek , ' Mısır Milli Takımı ' nda 66 kez oynamış , 3 yıldır İngiltere ' de oynayan futbolcuyu kadromuza kattık . Mohamed konusunda Tuncay Şanlı da olumlu referans verdi . Mohamed ' in takımımıza gü ; ç ; katacağına inanıyoruz . Başarılı bir transfer yaptığımıza inanıyorum ' dedi .
Hurma , Bilal Aziz konusuyla ilgili soruları cevapsız bırakırken , konuyu yargıya bıraktıklarını sö ; yledi .

Mısırlı futbolcu Mohammed Shawky de Kayserispor ' a geldiği iç ; in mutlu olduğunu ifade ederek , ' Buraya gelmekten mutluyum . İlk geldiğimden beri kendimi burada iyi hissettim . Menajerimiz ve takım arkadaşlarım bana yardımcı oldular . Umarım elimden geldiğince başarılı olurum ve takımının başarısına katkıda bulunurum . Mısır ' daki ilk takımımın renkleri de Sarı-kırmızıydı . İngiltere ' de de Sarı-kırmızılı forma giydim . Kayserispor ' da da sarı kırmızılı forma giyeceğim . Bu renkleri ç ; ok seviyorum . Bu renkler her gittiğim takımda gü ; ç ; veriyor . İnşallah bu renkler altında başarılı olurum ' ifadelerini kullandı . Mısırlı futbolcu , konuşmasının ardından Kayserispor formasıyla poz verdi .

Shawky Kayserispor ile anlaştı