Şenol Güneş'ten futbolcularına uyarı

Trabzonspor, çalışmalarına ara vermeden devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş'ten oyuncularına tatlı sert bir uyarı geldi.

  Tü ; rkiye Kupası ' nda Denizli Belediyespor ' u 6-0 yenerek moral bulan Trabzonspor , ç ; alışmalarına ara vermeden devam ederken , teknik direktö ; r Şenol Gü ; neş ' ten oyuncularına tatlı sert bir uyarı geldi . Sahada işini iyi yapan her oyuncuyu sevdiğini belirten Gü ; neş , ' Oyunculardan memnun muyuz , değil miyiz , siyah mıyız , beyaz mıyız diye ayrım yapmayalım . Oyuncular benden memnun olmasın , Trabzonspor ' un elemanı olsun , onun başarısı iç ; in ç ; alışsınlar . Beni ö ; vmesinler . İyi futbol oynarsalar hepsini severim , oynamazlarsa canlarını yakarım ' diye konuştu . Denizli Belediyespor karşısında rahat bir oyun sergilediklerini ifade eden bordo- mavili ç ; alıştırıcı , ' Rakibin sert oynamaması ve aç ; ık oynaması , maç ; ı rahatlattı . Ancak zaman zaman hatalarımız da vardı . İkinci yarıdaki ilk resmi maç ; ımızda kendimizi gö ; rdü ; k . Ciddi ve disiplinli oynayan oyuncu sayımızın fazla olması sevindiriciydi ' yorumunda bulundu .

TRANSFER BEKLEYİŞİ
Transfer konusuna da değinen Şenol Gü ; neş , bu dö ; nemin kendi oyuncularını da etkilediğini belirterek şö ; yle konuştu : ' Bu , işimizin cilvesi . Futbolcu profesyonel yaşamda işini yapmalı ama maalesef etkileniyor . Bizim ç ; alışmalarımız sü ; rü ; yor . Her an bir ismi kadromuza katabiliriz . Beklemedeyiz . Fatih Tekke gelmek , biz de onu Zenit ' ten almak istiyoruz ancak kulü ; bü ; fazla para istiyor . Bu nedenle Fatih Tekke şu an ikinci planda . '