Sakatlanmaya ramak kalmıştı

Orduspor maçında Erol'un Arda'ya yaptığı sert hareket sonrası yıldız futbolcunun bacağında 2-3 santimlik bir yarık oluştu.

  Galatasaray ' ın Orduspor ile oynadığı kupa maç ; ında Arda Turan ' ı Allah korudu! Henü ; z 5 . dakikada Ordusporlu Erol ' un sert mü ; dahalesine maruz kalan Kaptan , darbenin dizinin 5-6 cm altına gelmesi ile adeta ucuz yırttı . Eğer rakibinin kramponu dizine gelseydi Arda da aynı Uğur Uç ; ar gibi 1 yıl sahalardan uzak kalma riski ile karşı karşıya kalacaktı .

Zaten pozisyon olduğu anda da Konya ' da benzer sakatlık geç ; irip 1 . 5 yıl kendine gelemeyen Uğur Uç ; ar , Arda Turan ' ın yanındaki ilk isimdi . . Arda sol bacağındaki 2-3 cm ' lik yarığa rağmen kenarda 4 dakika tedavi gö ; rdü ; ve fedakâ ; rlık yaparak maç ; a devam etti . Doktorlar dikişe gerek gö ; rmezken Arda ' nın Antalya ' da bugü ; n kontrolü ; yapılacak .

BÜ ; NYAMİN GEZER ' LE TARTIŞTI

Sakatlığa rağmen 10 . dakikada golü ; nü ; atan genç ; yıldız , ikinci yarıda ise Bü ; nyamin Gezer ile tartıştı . . Maç ; ta iki pozisyonda kendisine sert girilmesine kızan Arda , sarı kart gö ; rdü ; . Gerilimin artması ü ; zerine Rijkaard , Arda ' yı 71 ' de ç ; ıkarttı ve kırmızı kart gö ; rmesini engelledi .

Kulü ; bede de şikâ ; yetlerine devam eden Arda maç ; sonu pozisyonla ilgili şunları sö ; yledi : &ldquo ; Son anda bacağımı sokmaktan vazgeç ; tim . Eğer bacağımı soksam kesin kırılırdı . Futbolun iç ; inde sertlik var ama bö ; yle bir atlama yok . &rdquo ;

SAĞ BACAĞI MORARDI

Mü ; cadelenin 5 . dakikasında Erol ' un mü ; dahalesiyle uzun sü ; re yerde kıvranan Arda ' nın maç ; bitiminde bacağındaki morluk gö ; zlerden kaç ; madı .

ARDA ' YA YAPILANLAR FUTBOLDA YOK

Galatasaray Teknik Direktö ; rü ; Frank Rijkaard karşılaşma bitiminde Orduspor ' un sert futboldan dert yandı . Ordu ' nun 9 kişi kalması gerektiğini ifade eden Hollandalı şö ; yle konuştu : &ldquo ; Ö ; zellikle Arda ' ya ç ; ok sert fauller yapıldı . Arkasından sert mü ; dahaleler vardı . Maç ; ta biraz şanslıydık , rakip erken 10 kişi kaldı . 4-4-2 taktiği bu maç ; a ö ; zeldi . Ç ; ü ; nkü ; Keita yoktu . Takımın bu taktikle de iyi oynaması sevindirici . Transfer konusunu bilmiyorum , bekleyip gö ; receğiz . &rdquo ;

Ö ; ZÜ ; R DİLERİM

Karşılaşmanın 5 . dakikasında Arda Turan ' a tabanla yaptığı sert faul sonrasında kırmızı kart gö ; rerek oyun dışında kalan Erol Yü ; ksever , yıldız oyuncudan ö ; zü ; r dilediğini sö ; yledi . Kasıtlı bir hareket yapmasının sö ; z konusu olmadığını ifade eden Erol , &ldquo ; Maç ; tan sonra Arda ' ya durumunu sordum , o da iyi olduğunu sö ; yledi . Bu maç ; larda biraz fazla konsantre olunca bö ; yle olabiliyor&rdquo ; diye konuştu .

GALATASARAY OTOBÜ ; SÜ ; DÖ ; NÜ ; Ş YOLUNDA KAZA ATLATTI

Ordu galibiyeti sonrası Antalya ' ya gitmek iç ; in ö ; nce otobü ; sle Samsun ' a hareket eden G . Saray kafilesi bü ; yü ; k tehlike atlattı . 50 kişilik bir konvoyun takip ettiği kafile , bir kamyonun ü ; zerine devrilmesinden son anda kurtuldu . Yolun sağından giden ve araç ; ların yol vermediği kamyon daralan yolda ani fren yapınca kukalara ç ; arpıp takım otobü ; sü ; ne doğru kaydı . Kazadan kılpayı dö ; nü ; ldü ; .

Ü ; STÜ ; NEL İZ PEŞİNDE

Galatasaray ' da dü ; n Amir Zaki konusunda ilginç ; gelişmeler yaşandı . İngiltere ' de iz sü ; ren Haldun Ü ; stü ; nel , Zaki ' nin Wigan ' dayken habersiz 4 kez Mısır ' a gittiği bilgisine ulaştı . Antalya ' da Adnan Sezgin ile gö ; rü ; şen menajeri Nadir Zaki de&ldquo ; Satın almak isterlerse bonservis 6 , yıllık ü ; creti 1 . 4 milyon Euro . Kiralama ü ; creti de 400 bin Euro ve Zaki ' ye de 6 ay iç ; in 700 bin Euro&rdquo ; diyerek şartlarını iletti .