İmza için Dünya Kupası'nı bekleyecek

Beşiktaş'ın Slovak golcüsü Filip Holosko, gözünü bu yaz başı yapılacak Dünya Kupası'na dikti. Bu önemli organizasyonu kendisi için bir vitrin olarak gören 26 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için acelesi yok.

  Geç ; en sezonun başında 5 milyon Euro artı Burak Yılmaz ve Koray Avcı karşılığında Manisaspor ' dan Beşiktaş ' a transfer ve takımının kazandığı iki kupada bü ; yü ; k payı olan Holosko , &ldquo ; Sezon sonunda sö ; zleşmem bitiyor . Yö ; neticiler menajerimle gö ; rü ; şü ; yor . Benim acelem yok . Kendimi Afrika ' daki Dü ; nya Kupası ' na hazırlıyorum&rdquo ; diyerek ayrılabileceğinin sinyallerini verdi .
30 Eylü ; l ' de CSKA Moskova ile deplasmanda oynanan Şampiyonlar Ligi maç ; ında ayağı kırılan 3 ay sonra idmana ç ; ıkıp , ö ; nceki gü ; n Hamburg ' la oynanan turnuva finalinde sahalara dö ; nen Holosko , sessizliğini bozdu .
&ldquo ; Hedefim Slovakya Milli Takımı formasıyla Dü ; nya Kupası ' nda oynamak&rdquo ; diyen Holosko şö ; yle devam etti : &ldquo ; Her futbolcunun kariyet yapacağı sahne vardır . Avrupa kupaları ve Dü ; nya Kupası . . . Kendimi 2010 Dü ; nya Kupası ' na hazırlıyorum .

HAYALİM İNGİLTERE

Beşiktaş ' la olan sö ; zleşmem sezon sonunda bitiyor . Menajerim yö ; neticilerle gö ; rü ; şmelerini sü ; rdü ; rü ; yor . Ancak benim bu konuda acelem yok . Ö ; ncelikle Dü ; nya Kupası ' nı dü ; şü ; nü ; yorum . Orada vitrine ç ; ıktıktan sonra sıra sö ; zleşmeye gelecek .
İtalya ligini sevmiyorum . En bü ; yü ; k hayalim İngiltere Premier Ligi ' nde oynamak . &rdquo ;