Hagi'nin golü hala hafızamda

Arjantin'de düzenlenen panelde öğrencilerle buluşan efsanevi futbolcu Maradona, Galatasaray'ın elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan Hagi'yi yere göğe sığdıramadı.

  HAGİ ' NİN FUTBOLUNU Ö ; ZLÜ ; YORUM

Panelde mikrofonu alan bir ö ; ğrencinin ' ' Son 20 yılda en beğendiğiniz futbolcu hangisi ' ' sorusuna efsane futbolcu Maradona , ' ' Son yıllarda Avrupa ç ; ok klas oyuncular yetiştirdi . Buna ö ; rnek verecek olursak Zidane ve Hagi diyebiliriz . Ben bü ; yü ; k bir keyifle izlediğim bu yıldızların futbolunu ö ; zlü ; yorum . Bu oyuncuları benim futbol yapıma en yakın isimler olduğu iç ; in ç ; ok beğeniyor olabilirim . Dü ; nya Kupası ' nda Hagi ' nin Kolombiya ' ya attığı gol hala hafızamda . Gerç ; ekten ustaca bir goldü ; ' ' cevabını verdi .

MESSİ KENDİNİ AŞTI

Messi ' nin kendini aştığını belirten Maradona , Messi ' nin şu anda dü ; nyanın en iyisi olduğunu ve efsaneler kadrosunda yerini alacağını sö ; yledi .

DÜ ; NYA KUPASI ' NA TALİBİZ

2010 Dü ; nya Kupası ' nda iddialı olduklarını belirten Maradona , ' ' Gruplarda bü ; yü ; k şanssızlıklar yaşadık ama kalitemizle Dü ; nya Kupası ' na katıldığımızı dü ; şü ; nü ; yorum . Arjantin her zaman iç ; in kupada favoridir . Bizim de tek hedefimiz Dü ; nya Kupası ' nı kazanmak . ' ' aç ; ıklamasında bulundu .

İŞTE HAGİ ' NİN O GOLÜ ;