Denizli jübile sinyali verdi

Lig TV'ye röportaj veren Mustafa Denizli, sezon sonu jübile yapacağı yönünde sinyaller verdi.

  Geç ; en sezon sonu gö ; revi bırakmayı dü ; şü ; nen ancak yö ; netimin baskısı sonrası yeniden 1 yıllık anlaşma imzalayan Denizli , &ldquo ; Sezon sonu gö ; revden ayrılmayı dü ; şü ; nü ; yor musunuz?&rdquo ; sorusuna , &ldquo ; Bu dü ; şü ; ncenin oluşması iç ; in erken . Sezon sonunda nasıl bir hissiyat iç ; erisinde olacağımı bilemem . Bunu o gü ; n gelince değerlendirmek lazım . Ama bu camiada olduğum iç ; in mutluyum&ldquo ; şeklinde ilginç ; yanıt verdi .

Denizli ' nin diğer konularda verdiği yanıtlar da hissiyatının gö ; revi bırakma yö ; nü ; nde olacağına işaretti . Memleketi Ç ; eşme ' yi ve oradaki arkadaşlarını ç ; ok ö ; zlediğini belirten tecrü ; beli ç ; alıştırıcı , futboldaki gerilimden de sıkıldığını şu sö ; zlerle dile getirdi :

Futboldaki gerilimden kurtulmak iç ; in film seyrediyorum . Ancak gerilim ve korku dolu filmlerden nefret ediyorum . Ç ; ü ; nkü ; benim işim sü ; rekli gerilim ve korku iç ; inde geç ; iyor . Başarılı olmanın ve alternatifi olmayan bö ; lgelerdeki oyuncuların sakatlanma ve kart gö ; rmelerinin yarattığı endişe , gerilim ve korkuya neden oluyor . &rdquo ;

HAKEMLER YÜ ; ZDE100 DÜ ; RÜ ; ST

Projesini rahmetli ağabeyinin başlattığı otelin de yaz başı hizmete gireceğini ifade eden Denizli &ldquo ; Ç ; ok bü ; yü ; k bir proje . Tü ; m odaları suit şeklinde tasarlandı . Umarım ben de orada kalırım&rdquo ; diyerek ayrılık ihtimaline bir başka neden daha gö ; stermiş oldu .

Geç ; en yıl ilk yarıyı 6 . sırada , liderin 6 puan gerisinde bitirdiklerini , bu sezon ise 5 . ve liderin 5 puan gerisinde olduklarını belirten Denizli , kendisi iç ; in yapılan ' kâ ; hin ' yorumlarını &rdquo ; İyi ki 10 . sırada ve 10 puan geride değiliz . Oradan gelip , şampiyon olmak benim değil , kâ ; hin işi&rdquo ; yanıtıyla ' ti ' ye aldı .

Tecrü ; beli hoca , hakemlerin dü ; rü ; stlü ; ğü ; ne ise yü ; zde 100 inandığının altını ç ; izip , Bursa maç ; ının hakemi Tolga Ö ; zkalfa ile koridorda konuşması nedeniyle yapılan eleştirilere şu yanıtı verdi : &ldquo ; Futbolda 1 . dakikadaki karar neyse , 90 . dakikadaki karar da aynıdır . Hakeme bir pozisyon iç ; in ' Mü ; dahale topa yapıldıysa niye faul verdin , faul varsa niye kart yok? ' diye sordum . ' Neden koridorda sordu? ' diyenler oldu . Sahada konuşup tribü ; nleri ü ; zerine mi yollasaydım?&rdquo ; Hakemler art niyetli değil . &rdquo ;

BATUHAN BİZİ İSTEMEDİ
Denizli , birç ; ok oyuncusuna Lig TV ' den ç ; arpıcı mesajlar gö ; nderdi :

BEŞİKTAŞ ' IN hocası , haber vermeden kampa katılmayan Batuhan Karadeniz ile ilgili yaşanan belirsizliğe son verdi . Batuhan ' ın kendisine ulaşan sorunlarının şifai olduğunu belirten Denizli &ldquo ; Kendisine bir teşhis konulmalı . Bunun iç ; in de bize yol gö ; sterecek olanlar MR ve film ç ; ekimleridir . 4 gü ; n ü ; st ü ; ste randevu alınmasına rağmen Batuhan bu ç ; ekimlere katılmadı . Biz tü ; m takım iç ; in bir program aç ; ıkladık . O bir bilgi vermeden bu programa katılmadı . Şu anki sü ; reç ; tamamen kendisiyle alakalı&rdquo ; dedi .

' NİHAT KÖ ; TÜ ; DEĞİL '

DENEYİMLİ ç ; alıştırıcı Serdar , Necip , Rıdvan ve İsmail gibi genç ; oyuncuların ç ; ok iyi bir ç ; izgide olduğunu ve ağabeyleri ile aynı seviyeye geldiklerinde oynayacaklarını belirtirken , Nihat ile ilgili olarak ise şunları sö ; yledi : &ldquo ; İspanya ' da yaptıklarıyla insanların beklentilerini ü ; st dü ; zeye ç ; ıkarttı . İlk yarıda kimse ' Nihat neden gol atamadı ' demedi . ' Nihat gol kaç ; ırdı ' dediler . Ç ; ü ; nkü ; o gol pozisyonuna girdiği zaman en iyi sonlandıran isimlerdendi . Vitesse maç ; ındaki iyi gö ; rü ; ntü ; sü ; de onun ne kadar doğru transfer olduğunu gö ; stermez . Bunu sezon sonunda anlayacağız . &rdquo ;

ALTAY ' DA MUTLAKA Ç ; ALIŞACAĞIM

SEZON sonunda gö ; revi bırakcağının sinyallerini veren Beşiktaş ' ın hocası Denizli , futbolculuk kariyerinin ö ; nemli bö ; lü ; mü ; nü ; geç ; irdiği ve ' Bü ; yü ; k Mustafa ' lakabını aldığı Altay ' da da bir gü ; n mutlaka ç ; alışacağını ifade etti . Ancak İzmir ekibinde yapacağı gö ; revin kesinlikle teknik direktö ; rlü ; k olmayacağını ifade eden Denizli , başkan olabileceğini ima etti .

ANTALYA KAMPI BİTTİ

BEŞİKTAŞ Antalya Kampı ' nı tamamladı . Dü ; n akşam ü ; stü ; saatlerinde yaptığı son idmanla kampı bitiren siyah-beyazlıların Antalya ' daki son ç ; alışmasına Rü ; ştü ; ve Fink katılmadı . Kondisyon ve taktik ağırlıklı geç ; en idmanda kısa ve uzun mesafe tempolu koşular yapan oyuncular , daha sonra istasyon ç ; alışması gerç ; ekleştirdi . Antrenman pas ç ; alışmasıyla sona erdi . Siyah-beyazlılar bugü ; n ö ; ğle saatlerinde İstanbul ' a geç ; ecek ve akşam saatlerinde yarınki Kasımpaşa maç ; ı iç ; in kampa girecek .

STAT BİTECEK TARAFTAR DÜ ; ZELECEK

AY sonunda yapılacak seç ; imli genel kurul ö ; ncesi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirö ; ren gü ; ney turuna ç ; ıkıp projelerini anlattı . Ö ; nce Adana ' ya giden Demirö ; ren daha sonra Mersin ' e geç ; erken , Beşiktaşlılar Derneği ' nin dü ; zenlediği yemekte şunları sö ; yledi :

&ldquo ; Doğru yolda ilerlerken yanlışlar da yaptık . Buna karşın 5 kupa kazandık . Bu doğrultuda yeniden aday olmayı uygun buldum . Stat projesi benim iç ; in bü ; yü ; k ö ; nem taşıyor . Yeniden seç ; ildiğim takdirde Beşiktaş ' ı stadına kavuşturacağım . Ayrıca Beşiktaş taraftar kalitesini hep beraber dü ; zelteceğiz . Ç ; ü ; nkü ; , hiç ; bir Beşiktaşlı taraftar , başkanına kü ; fü ; r edemez . Bunu hep beraber dü ; zeltmek zorundayız . Sizlerin desteğiyle olur ya da olmaz bu yolda yü ; rü ; yeceğim , hepinize şimdiden teşekkü ; r ederim . &rdquo ;