Bursagaz ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor, Bursagaz ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

  Ö ; zlü ; ce Tesisleri ' nde dü ; zenlenen tö ; rende , sponsorluk anlaşması Bursaspor adına İkinci Başkan Haluk Ö ; zkıyıcı ile Bursagaz Genel Mü ; dü ; rü ; Hasan Erbil Doyuran arasında imzalandı .

Haluk Ö ; zkıyıcı , yaptığı konuşmada , Bursagaz ' a , Bursaspor ' a bugü ; ne kadarki desteklerinden dolayı teşekkü ; r etti .

Bursagaz ' ın daha ö ; nce de Bursaspor ' a sponsor olduğunu belirten Ö ; zkıyıcı , ' ' Sponsorluk anlaşması gereği Bursagaz ' un ismi ve logosu futbolcularımızın giyeceği şortlarda yer alacak . Bursagaz ' a desteklerinden dolayı teşekkü ; r ediyoruz ' ' dedi .

Bursagaz Genel Mü ; dü ; rü ; Hasan Erbil Doyuran da kent iç ; in ö ; nemli bir değer olan Bursaspor ' a destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını sö ; yledi .

Bursaspor ' a destek amacıyla Bursa Atatü ; rk Stadı ' na da reklam verdiklerini anımsatan Doyuran , ' ' Bursaspor ' un başarısı bizi gururlandırıyor . Bursagaz , kente 5 yılda ç ; ok ciddi yatırım yaptı . Amacımız Bursa ' da kazandığımızı yine bu şehir iç ; in harcamak . Bursaspor ' a da bu anlamda destek veriyoruz . Bursaspor ' un şu an bulunduğu yer bizi sevindiriyor ve daha başarılı olması iç ; in desteğimiz sü ; recek ' ' dedi .

Bursasporlu yö ; neticiler Recep Bö ; lü ; kbaşı , İrfan Koç ; , Mehmet Kara , Hasan Saltan , Selç ; uk Eren ve Mustafa Yedikardeş ile Bursagaz Mü ; şteri Hizmetleri Mü ; dü ; rü ; Osman Kipoğlu ' nun da hazır bulunduğu tö ; rende , Haluk Ö ; zkıyıcı , Doyuran ' a arkasında isminin yazılı bulunduğu forma hediye etti .