Bunu Fenerbahçeli bile yapmaz

Galatasaray bayan basketbol takımını 2. Lig'den alıp Avrupa şampiyonu yapan ancak iki gün önce görevine son verilen genel menajer Mihriban Oğuz 'Galatasaray bayan basketbol takımına yapılanı bir Fenerbahçeli yapmaz.' dedi.

  Gö ; revden ayrılmasıyla ilgili olarak konuşan Mihriban Oğuz , ' Kulü ; pte en iyi giden branş bayan basketbol takımıydı . Ancak son yıllarda yaşananlardan dolayı insan bazı şeyleri kendi kendine sormadan edemiyor . Bunlar neden yapılıyor diye . Galatasaray bayan basketbol takımına yapılanı bir Fenerbahç ; eli yapmaz ' dedi .

Avrupa kupasını kazandığımız yılın ardından gö ; revine son verildiğini vurgulayan Oğuz , ' Fenerbahç ; e ' nin ambargo koyduğu branşlara karşın şampiyon oluyorsunuz . Belki de oynadığımız Eurolig ' e damga vuracak , final four ' un değişmez takımı olacaktık . Birileri bu başarıyı ç ; ekemedi . Ben bunun arkasında başka şeyler olduğunu dü ; şü ; nü ; yorum . Galatasaraylılık bu değil ' şeklinde konuştu .

Kendisinin sadece bir kulü ; p ç ; alışanı olmadığını kaydeden Mihriban Oğuz , ' Aynı zamanda kulü ; p ü ; yesiyim . Ancak benim aleyhime yalnış ve saç ; ma sapan şeyler sö ; yleniyor . Ahlakımla profesyonelliğimle ilgili konuşmalar devam ederse kulü ; p ü ; yesi olarak hakkımı ararım ' dedi .

Takımla beraber devam etmeyeceğinin kendisine Mü ; ge Erdem tarafından iletildiğini sö ; yleyen Oğuz ' Hiç ; bir zaman gö ; revli miyim değil miyim bilinmiyordu . Bana da kesin olarak ç ; alışmayacaksın denilmedi . Ben de sonunda yolların ayrılmadığına dair kulü ; bü ; n internet sitesinden aç ; ıklama yapın dedim . Ben ajansı arayıp istifa ettim astım kestim şeklinde de demedim . Kulü ; pten rica ettim . Kulü ; pte yollarımızı ayırdık denildi ' ifadelerini kullandı .

Kulü ; bü ; n yö ; neticilerinin kendisinin ayrılmak istediği şeklindeki aç ; ıklamalarını da yorumlayan Oğuz , ' Ben ayrılmak istediğimi ve rahatsızlıklarımı sö ; yledim . Siz bana deseydiniz şunları bunları yaptın takımın da size ihtiyacı var denseydi , kalırdım . Galatasaray ' da gö ; rev alınmaz verilir . Başkan da rahatsızlık geç ; irmişti . Onun iç ; in konuşamadım , ama ondan sonra da herhangi bir aç ; ıklama gelmedi . Ama arkanda duruyoruz , konuşanları sustururuz deseydiler devam ederdik . Ben ç ; ocuğumdan ayrıldım . Bu takım benim takımım ' dedi .

Sadece genel menajerlik yapmadığını aynı zamanda takımla ilgili olarak diğer konularda da faaliyetlerde bulunduğunu vurgulayan Mihriban Oğuz , ' Mü ; ge Erdem ' le birlikte bazen kişilerin nabzına gö ; re şerbet verdik . Bazen basınla , taraftarla yö ; netimin arasına girdik . Takım olarak attığımız her adımda kulü ; be kü ; lfet gelmesin sponsorluklar bulduk . Takımın yaptığı hiç ; bir konaklamada odalarındaki minibar harcamaları da olmak ü ; zere hiç ; bir şey kulü ; be fatura edilmedi . Sonunda bana , takıma , başarıya inananlar sayesinde bu sponsorlukları aldık . Galatasaraylılık , Galatasaray ' ın parasının değerini bilmektir . Kendi paramı harcarmış gibi her kuruşun değerini bildik . Ancak sonunda istenmeyen bir ayrılık oldu . Benim Galatasaray ile kontratım bir kağıdın ü ; zerine atılmış imza değil , gö ; nü ; ldendir . ' şeklinde sö ; zlerini bitirdi .