Altınsay, Murat Aksu'nun yönetim listesinde

Ocak 2010'da düzenlenecek Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda Başkan adayı olan Av. Dr. Murat Aksu, Yönetim Kurulu'nun yeni isimlerini açıklamaya devam ediyor.

  Murat Aksu ' nun listesinde yer alan son isim ; spor camiasının ve basınının iç ; inden gelen bir gazeteci olan Gü ; lengü ; l Altınsay oldu . Murat Aksu , konuyla ilgili yaptığı aç ; ıklamada ; ' Beşiktaş iç ; in titizlikle oluşturduğumuz Yö ; netim Kurulumuzun iş hayatında elde ettikleri kişisel başarıları ve birikimlerinin dışında Beşiktaşlılığı , Beşiktaş ' ımızın ihtiyaç ; larını anlamaları ve hissetmeleri ç ; ok ö ; nemlidir . Beşiktaş ' ta değişimi gerç ; ekleştirirken sağlam kurumsal ve mali yapının yanı sıra , demokratik yö ; netim ve karar alma mekanizmalarının işletilmesinde bize farklı bakış aç ; ıları getirecek kadın adaylara da ihtiyacımız vardı . Bugü ; n toplumun her alanında birikimleri , donanımları , vizyonları ve kendilerine ö ; zgü ; sezgileri ile başarılı hizmetler gerç ; ekleştiren kadınlarımızın ü ; lkemizin kalkınmasındaki payları bü ; yü ; ktü ; r . Dileğimiz , yö ; netim kurulunda bir kadınla aynı sorumluluk ve gö ; rev anlayışı iç ; inde ç ; alışmanın ç ; ağdaş gö ; rü ; ntü ; sü ; nü ; n tribü ; nlerimize yansımasıdır . Maç ; larımızın tribü ; nleri dolduran her yaş grubundan kadın ve erkek izleyicilerle bir şö ; len havasında geç ; mesi en bü ; yü ; k hedefimizdir . Gü ; lengü ; l Altınsay ' ın ekibimize katılması bu anlamda ç ; ok ö ; nemli ve sevindiricidir . Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı , sevdiği Sayın Altınsay , Yö ; netim Kurulumuzun hem kadın ü ; yesi olarak , hem de Beşiktaş ' ı ç ; ok iyi bilen gazeteci kimliği ile bizlere başka bir bakış aç ; ısı kazandıracaktır . Sayın Gü ; lengü ; l Altınsay ' a , ekibimize katılımı ve katkıları iç ; in ç ; ok teşekkü ; r ediyorum ' dedi .

ALTINSAY : ' BEŞİKTAŞ KÖ ; TÜ ; YÖ ; NETİLİYOR '


Gü ; lengü ; l Altınsay ise , Beşiktaş ' ın kö ; tü ; yö ; netildiğini ifade ederek , ' Beşiktaş kö ; tü ; yö ; netiliyor . Yurt iç ; inde ve yurt dışında saygınlığından sü ; rekli bir şeyler kaybediyor . Bu gidişe dur demek gerek . Bunun iç ; in sorumluluk aldım ve harekete geç ; me gereğini duydum . Ç ; ü ; nkü ; Beşiktaş benim hayatımın ç ; ok ö ; nemli bir parç ; ası ' diye konuştu .

GÜ ; LENGÜ ; L ALTINSAY KİMDİR?
Dü ; zce doğumlu olan Gü ; lengü ; l Altınsay , Sivas Lisesi ve İstanbul Ü ; niversitesi Fen Fakü ; ltesi Mezunu . 1978 ' de gazeteciliğe başlayan Altınsay , 1981-1993 arası Biyoloji ö ; ğretmenliği yaptı . 1989 ' da Genç ; İnsan Dergisi ' nde spor yazarlığına başladı . Sırasıyla Gelişim Spor Dergisi , Gü ; neş Gazetesi , Panaroma Dergisi , Fotospor , Sabah , FotoMaç ; , Star , Akşam gazetelerinde spor yazarlığı yaptı . Halen Taraf gazetesinde yazmakta olan Altınsay 1989 ' dan bu yana Beşiktaş Kongre ü ; yeliği de yapıyor .

Murat Aksu ' nun Yö ; netim Kurulu Listesinde daha ö ; nce aç ; ıklanan isimler Cumhurbaşkanlığı eski Başdanışmanı ve RTÜ ; K Kurucu Başkanı Ali Baransel , Baymak Yö ; netim Kurulu Başkanı Dr . Murat Akdoğan , Bağfaş Yö ; netim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Genç ; er , Microsoft Ortadoğu ve Tü ; rkiye ' nin Başkanlığını da yapan ve dü ; nyada ç ; ok uluslu şirketlerde en ü ; st dü ; zeyde yö ; neticilik yapmış olan Emre Berkin , Uluslararası finans dü ; nyasının ö ; nde gelen yö ; neticilerinden Merdan Araz ve tekstil sanayinin duayenlerinden sanayici Faruk Pala olmuştu .