Yolumuza devam edeceğiz

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Denizli Belediyespor önünde aldıkları farklı galibiyetin ardından kalan iki karşılaşmayı da kazanmak istediklerini belirti.

  Avni Aker Stadyumu ' nda dü ; n oynanan ve ev sahibi Trabzonspor ' un 6-0 ' lık ü ; stü ; nlü ; ğü ; yle sonuç ; lanan maç ; ı değerlendiren bordo mavili kulü ; pte asbaşkan Hacısalihoğlu , Denizli Belediyespor maç ; ını kazanarak kupa yolunda ö ; nemli bir 3 puan aldıklarını belirtti .

Amaç ; larının grupta yapacakları iki maç ; ı da kazanmak olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu , şö ; yle devam etti : ' ' Aldığımız 3 puan ile kupada yolumuza devam edeceğiz . Umuyoruz ki kalan iki maç ; ı da iyi bir şekilde tamamlarız . Karşılaşmada , Denizli Belediyespor , futbolu gü ; zelleştirmek iç ; in ellerinden geleni yaptı . Ç ; ok iyi bir maç ; oldu ve istediğimizi aldık ' '

Trabzonspor ' da şu anda kesinleşmiş bir transfer olmadığını da bildiren Hacısalihoğlu , ' ' Tjikuzu ' ya izin vermiştik . Bir kulü ; ple anlaştı diye duyduk . Ancak bize bildirmiş değil . Kendisine bir kulü ; ple anlaşırsa izin verileceği sö ; ylenmişti . Ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde tabi ki Trabzonspor ' un da transferi olabilir ' ' diye konuştu .