Hazırlık maçlarında sergilenen tablo Denizli'yi mutlu etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kamp döneminde iki maç planladıklarını belirterek, takımının 'Tuttur.com Cup' turnuvasında gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Beşiktaş-Hamburg maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli, ''Bu hazırlık dönemi içinde iki tane maç planlamıştık. Yaptığımız maçlarda ortaya koyduğumuz oyundan memnunum. Maçlarda kazanabileceğimiz kadar pozisyon vardı. İki, üç tane net pozisyon oldu, Holosko'yla ve Serdar Özkan'la 2 - 3 tane pozisyon yakaladık; ama bunları değerlendiremedik. Dün çok ağır bir testten geçtik; bunun bir yorgunluğunu görmedik. Takımımın kamp süresince isteklerimize yakın bir çizgide cevap vermesi sevindirici." diye konuştu.

Denizli, bu maçta görev verdiği Necip ve Rıdvan'la ilgili olarak, biraz sabırlı olmanın gerekliliğine vurgu yaparak, "Necip alt yapıdan geldi, doğru bir seçim. Necip ve Rıdvan gibi isimlerin yanına İsmail ve Serdar'ı da eklersek, Beşiktaş geleceği adına 4 tane genç yetenekli isime sahip.'' şeklinde konuştu.

NİHAT KAHVECİ: KUPA MAÇLARINA HAZIR OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Beşiktaş'ın milli golcüsü Nihat Kahveci de, bu karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini belirterek, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına hazır olduklarını gösterdiklerini söyledi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Kahveci, "Kamptaki son hazırlık maçını oynadık. Penaltılarla yenildik; ama iyi bir mücadele vardı. Önemli olan da buydu. Bundan sonra oynayacağımız kupa maçlarına hazır olduğumuzu gösterdik. Şimdi kendi saha ve seyircimiz önünde Kasımpaşa'yla yapacağımız kupa maçını kazanmak istiyoruz. İnşallah Kasımpaşa maçıyla da güzel bir start alacağız" diye konuştu.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak da, böyle organizasyonların ülke tanıtımı ve spor turizminin başkenti Antalya'nın gelişimi açısından büyük önemi taşıdığına değinerek, "Beşiktaş'ı çok iyi gördüm rakip takımı tanımıyorum: ama önemli bir takım olduğunu biliyorum. Beşiktaş'ta özellikle gençleri çok iyi gördüm. Beşiktaş'ı da ikinci yarıya hazır gördüm." şeklinde konuştu.

Bakan Özak, uzun zamandır bu kadar uzun süren penaltı atışları görmediğini de dile getirerek, "Sonunda bir takım kazandı kupayı Beşiktaş'a vermek isterdik; ama olmadı. Kazanan takımı kutuluyoruz" dedi.