Şenol: Acil olarak forvet gerekli

Trabzonspor'un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir forvet oyuncusuna acil olarak ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampının üçüncü gününde düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili söze başlayan Güneş, “Bu transferde bazı olumsuzluklarla karşılaştık. Kendisi de gelmek istiyor. Bu transferde zaman zaman olumlu gelişmeler oldu ancak son gelinen nokta olumsuz. Ekonomik olarak 6 aylık süre içinde Zenit’in çok ciddi bir bonservis isteği var ve bu devam ettiği sürece bu işin gerçekleşmesi zor gözüküyor. Bir de Gökhan Ünal’ın gitme durumu var. Biz hücuma oyuncu almak isterken onun durumunun ortaya çıkması, sıkıntı oluşturdu. Gökhan’ın gitmesini istemiyorum. Özetle iki önemli sorunumuz var. Biri Fatih’in durumunun netlik kazanmaması, diğeri ise Gökhan’ın durumu” diye konuştu.

Tjikuzu’ya ceza verilecek

Kampa katılmayan Tjikuzu’ya gerekli cezanın verileceğini de söyleyen tecrübeli hoca, şunları söyledi: “İzin istemediği halde kampa katılmadı. Ne zaman geleceğini de bilmiyoruz. Gereken neyse yapılacaktır. Stopere, sağbeke, sol beke, orta sahaya oyuncu arıyoruz ve uygun fiyatta futbolculara bakıyoruz. Forvet zorunlu, ama diğerleri zorunlu değil.”